1. خانه
  2. /
  3. کتاب تنها در محراب

کتاب تنها در محراب

پیشنهاد ویژه
3.1 از 1 رأی

کتاب تنها در محراب

برگ هایی از زندگی شهید آیت الله سیدحسن مدرس
Alone in the altar
٪20
30000
24000
معرفی کتاب تنها در محراب
سید حسن طباطبایی زواره مشهور به مدرس در سال ۱۲۴۹ برابر با ۱۲۸۷ قمری در شهر زواره (در قریه سرابه کچو از توابع شهرستان اردستان) از توابع استان اصفهان متولد شد.
مدرس که در دوران مشروطیت همراه با علمای بزرگ اصفهان در انجمن ولایتی این شهر عضویت یافته و در دوران موسوم به استبداد صغیر با محمد‌علیشاه آشکارا به مخالفت برخاسته بود، فقط از جلسه 195 دوره دوم مجلس که در 28 ذی‌الحجه 1328 منعقد شده بود، به عنوان نماینده در مجلس حضور پیدا کرد. شواهد و مدارک موجود نشان می‌داد که رضاشاه برای مدتی طولانی نخواهد توانست وجود مخالف بی‌پروایی نظیر سید‌حسن مدرس را تحمل کند. او که سالها طعم تلخ مخالفت‌های مدرس را چشیده و بارها توسط او تحقیر شده بود، مایل بود در اولین فرصت او را از سر راهش بردارد.در حالی که رعب و وحشت بر کشور حاکم شده بود، مأموران شهربانی با درایت و مباشرت سرتیپ محمد درگاهی (معروف به محمد چاقوکش) رئیس کل شهربانی در روز دوشنبه 16 مهر 1307 مدرس را شب هنگام و به طرز بسیار زننده‌ای دستگیر کرده و چنانکه مطلوب رضاخان بود به شهرستان دور افتاده خواف در جنوب شرقی استان خراسان تبعید کردند. ایشان حدود 9 سال در این منطقه بدون این که امکانی برای مراوده و ملاقات با بستگان و اطرافیانش را داشته باشد زندگی محقر و پر درد و رنجی را پشت سر نهاد و نهایتا به دستور رضاخان به کاشمر انتقال یافت. در شب دهم آذر 1316 در پایان یک روز از ماه رمضان و در حالی که به انتظار افطار نشسته بود، مأمورانی از شهربانی او را در محل اقامتش با چای مسموم کرده و سپس با عمامه‌اش وی را خفه نموده و ناجوانمردانه به شهادت رسانیدند.
درباره موسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه
درباره موسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه
مؤسسه فرهنگی «خاکریز ایمان و اندیشه» از اوایل سال ۱۳۸۶ و با مشارکت چند تن از فارغ‌التحصیلان بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران فعالیت خود را آغاز نمود و در ادامه برخی دیگر از سربازان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سایر دانشگاه‌ها به آن پیوستند.
پس از چندی احساس نیاز به تحصیلات حوزوی برخی از اعضای مؤسسه را بر آن داشت تا در مسیر سربازی خاص حضرت حجت(عج) در لباس روحانیت قدم بگذارند که این امر مبارک را از جمله نعمات بزرگ الهی در حق خاکریز می‌دانیم.
در ابتدا نام شهید حاج محمود شهبازی برای مؤسسه انتخاب شد، اما در ادامه فعالیت و در مسیر کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ثبت رسمی مؤسسه، با توجه به محدودیت‌های قانونی به «خاکریز ایمان و اندیشه» تغییر عنوان یافت. «خاکریز ایمان و اندیشه»، خاکریز ماست در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی؛ جبهه‌ای برای مبارزه فرهنگی با «حزب شیطان» و مظاهر آن در دنیای امروز. تنها سلاح ما در این مبارزه، ایمان به وعده‌های الهی و اندیشه برای شناخت درست تکلیف‌مان است. ما به تشیع جعفری به عنوان «اسلام حقیقی» و تنها راه نجات انسان معتقد هستیم و در عصر غیبت امام معصوم(عج)، اسلام فقاهتی و ولایت مطلقه فقیه را یگانه روش تمسک به تعالیم رهایی‌بخش آن می‌دانیم.
تمامی فعالیت‌های خاکریز در قالب طرح‌های مختلف برنامه‌ریزی و اجرا می‌شوند. هدف از هر طرح ارائه خدمات یا تولید محصولات فرهنگی است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تنها در محراب" ثبت می‌کند