1. خانه
  2. /
  3. کتاب گوش،حلق و بینی

کتاب گوش،حلق و بینی

4 از 1 رأی

کتاب گوش،حلق و بینی

تظاهرات اصلی و درمان بیماریها
Otolaryngology (ENT)
انتشارات: شهرآب
٪15
390000
331500
معرفی کتاب گوش،حلق و بینی
کتاب پیش رو اثری علمی است که به بررسی اختلالات، بیماری ها و مشکلات مربوط به گوش، حلق و بینی اختصاص یافته و چگونگی نمود و بروز انواع اختلالات را روشن ساخته است. این کتاب ضمن معرفی قسمت های مختلف تشکیل دهنده هر یک از اعضای گوش، حلق و بینی و ضمن پرداختن به بیماری های مربوطه، به معرفی و تشریح راه های درمان بیماری ها و عارضه های گوناگونی که ممکن است هر یک از این سه عضو را درگیر سازد روی آورده و در هنگام نیاز از تصاویر برای درک بهتر مطالب بهره جسته است.
درباره اصغر ساداتیان
درباره اصغر ساداتیان
دکتر سید اصغر ساداتیان دارای دکـترای پزشـکی از دانشگاه علوم پزشـکی شهید بهشتی تـهران (ملی ۱۳۷۱) بوده و برای تحصیل در رشـته فوق تخصصی سایکونوروایمیونولوژی در آمریکا به سر می برد. از سـال ۱۳۷۰ به عنوان نویسنده برجسته کشور در زمینه تـالیف کـتابهای تخصصی پزشـکی تظاهـرات اصـلی و درمان بیماریـها (CMMD) و شـناخت بیماریها و توصیه های پزشکی (RDMR) خدمات خود را به جامعه پـزشکی ارائه نمودند(مجموعه تالیفات ایشان بیش از ۵۰ عنوان می باشد). در سال ۱۳۸۳ به عنوان ناشـر و مـؤلف با ارائه طـرح ملی کتابخانه سیار در جهت تـرویج فرهنگ مطالعه و کتابـخوانی و نیز تولید کـتابهای روانشناسـی و سلامت با محتوای آمــوزشی، عـلمی و کاربردی در زمینه پـرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، مهارتهای زندگی، آموزش های قبل از ازدواج تحلیل روابط زناشویی،افسـردگی و اضطراب……. به فعالیت ارزشمند خود در راستای افزایش آگاهی و شناخت مردم عزیز ایران همت گماشته اند.
قسمت هایی از کتاب گوش،حلق و بینی

هیپرتروفی آدنوئید یکی از شایعترین اختلالات لوزه سوم (عمدتا در سنین 4 تا 5 سالگی) بوده و معمولا متعاقب یا توام با عفونت است. اما ممکن است به طور مستقل و مجزا بروز کند. بجز عفونت، عوامل متعدد دیگری از جمله حساسیت، ارث، محیط و تغذیه نیز در ایجاد آن دخالت دارند. تقریبا تمامی علائم بیماری مربوط به اثرات انسدادی بافت لنفاوی هیپرتروفی شده در فضای نازوفارنکس است. مشخصترین علائم هیپرتروفی آدنوئید، تنفس دهانی و رینیت دائمی است. تنفس دهانی و در نتیجه خر خر کردن معمولا در موقع خواب (خصوصا به حالت طاق باز) بارز و آشکار است و در موارد هیپرتروفی شدید، دهان در طول روز نیز باز خواهد بود. تنفس دهانی طولانی مدت (به هر دلیلی) بتدریج باعث یک سری تغییرات در آناتومی دهان (باریک و گود شدن سخت کام) و صورت (قیافه آدنوئیدی بصورت باز ماندن دهان، وسیع و مسطح شدن چین های بین لبی، برآمده شدن جلوی فک فوقانی و طویل شدن فک تحتانی) می شود. صدای بیمار تو دماغی و گنگ و دهان بدبو می شود. به دلیل تحریکات ناشی از ترشحات پس حلقی و یا تحریک حاصل از هوای دمی گرم نشده، معمولا سرفه های خشک (خصوصا شبها موقع خواب) نیز وجود دارد. بافت لنفاوی بزرگ شده بر روی فعالیت ارگانهای مجاور نیز تاثیر گذاشته و موجب عوارض و علائم دیگری نیز می شود که عبارتند از: گوش: در اثر انسداد دهانه شیپور استاش بیمار مستعد حملات مکرر اوتیت میانی حاد، افیوژن گوش میانی و بالاخره اوتیت میانی مزمن و کاهش شنوایی انتقالی خواهد بود. بینی و سینوس ها: رینیت چرکی مزمن تقریبا یکی از یافته های ثابت بیماری بوده و به همین دلیل بیمار مستعد سینوزیت (حملات حاد یا مزمن) است...

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب گوش،حلق و بینی" ثبت می‌کند