همه ما دیده و یا شنیده ایم که کسی می گوید: « من چنین کمال گرایی هستم » . آیا متوجه شده اید مردم با وجود آنکه کمال گرایی را یک عیب می دانند، باز هم مخفیانه به آن افتخار می کنند؟ معمولا لبخندی زده و در حین ادای کلمات، می خندند. بسیار دیده شده که به عنوان « یک عیب مثبت » تلقی شده و به عنوان پاسخی مورد علاقه به پرسش نفرت انگیز، « بزرگ ترین نقطه ضعف تان چیست؟ » مورد استفاده قرار می گیرد. کمال گرایان تمایل دارند که در حد کمال کارها را انجام داده، در حد کمال به نظر رسیده و یا در حد کمال بودن را احساس کنند. به نظر می رسد چیزی دارند که به آن می بالند اما وقتی معنای دقیق آن را می کاویم، چیز دیگری دستگیرمان می شود. وقتی پسوند « گرایی » را به آخر « کمال » و « معمول » اضافه می کنیم، بار معنایی ریشه کلمه برعکس می شود. کمال گرایی متفاوت از کلمه کمال بوده و غیرمنطقی، فلج کننده، محدود کننده و حتی کشنده است. به عنوان مثال مواردی همچون بی اشتهایی، افسردگی و خودکشی را به همراه می آورد. اگر به درستی متوجه حقیقت تاثیر مخرب کمال گرایی بر انسانیت بودیم، از زدن برچسب کمال گرا به خودمان، آنچنان ذوق زده و شاد نمی شدیم. هیچکس را به دلیل داشتن چنین طرز تفکری قضاوت نمی کنم. زیرا همه ما از جهاتی کمال گراییم اما عبارت « من چنین فرد کمال گرایی هستم » زخم بازی است که همچون قطعه زیورآلات زیبایی با آن برخورد می شود. جزئیات مهم اند. می دانید چرا؟ حتی اگر بتوانیم آزادی و قدرت معمول گرایی را پس از خواندن این کتاب درک کنید، باز هم کافی نخواهد بود. اگر تصمیم نگیرید که کمال گرایی را به عنوان طرز فکری مخرب و دست پایین تلقی کنید، توهم برتر بودن آن نمی گذارد به تغییرات مطلوب تان برسید.
به طور خلاصه نویسنده میخواد بهمون بگه که کمالگرایان عزیز لطفا دست به عمل بزنید. تقسیم کارها و اهدافمون به خرده عادتها (کارهای خیلی کوچیک اما مداوم) باعث میشه که ما شروع به انجام کار مدنظرمون کنیم و بر حس کمالگرایی خودمون غلبه کنیم. این دست به عمل زدنه کلید اصلی قفل کمالگرای هستش. چون بعد از دست به عمل شدن هم حس انگیزه و هم حس پیشبرد اون کار در درونمون ایجاد میشه و حس رضایت رو بهمون میده که از درجا زدن و این دست و اون دست کردن مزایاش خیلی خیلی بیشتره. نویسنده به دلایل ریشه ای وجود حس کمالگرایی میپردازه و برای هر کدوم راهکار هایی رو هم ارائه میده که برای جواب گرفتن حتما نیاز به تمرین و تکرار هستش. باز به طور خلاصه میشه گفت: دست به عمل بزنیم، زیاد به نتایج کارهامون فکر نکنیم، از اشتباه کردن بیش از حد نترسیم، نیاز به تایید شدن توسط بقیه نداشته باشیم و ... کتابی که بنده مطالعه کردم (انتشارات شمشاد) چاپ بیست و ششم بود اما متاسفانه در چندین بخش غلط املائی وجود داشت و به نظرم ترجمه اش هم خیلی عالیه عالی نبود. میشد بعضی از بخشها ترجمه بهتری داشته باشه.
دیدگاه دوست عزیزمون کاملا درسته. ولی میخوام یادآور این موضوع هم بشم. من قبل خرید این کتاب با دیدن این نظر در اینجا یکم دلسرد شدم که شاید کل مطلبی که نویسنده قراره بگه اینه که «دست به عمل بزنید» اما بعد با دیدن مطالب داخل کتاب نظرم عوض شد. فقط اینکه این کتاب حرفای زیادی برای گفتن داره و اصلا از دستش ندید و راهکارهای مختلف برای چیزای مختلف در ابعاد مختلف میده که شاید فارغ از کمالگرایی خودشون معضل زندگیمون باشن و به نظرم مقداری بی انصافی ست که بخوایم بگیم میگه دست به عمل بزنید (قبول دارم آقای شاکر نگفتن «فقط» دست به عمل بزنید. ولی دقت کنید این نظر چنین چیزی رو غیر مستقیم القا میکنه که دقیقا باعث دلسردی من شده بود)
خیلی خرید ازتون کردم آخرین خریدم ۳تا کتاب بود یکیش لین بود جلد کتاب انگار سنباده کشیده بودن روش دوتا از کتاب هاهم برگهها داخلش بهم چسبیده بودن و مشکل چاپ داشتن بعضی برگه هاهم خالی بود چندین سطرش چاپ نشده بود. واقعا باعث تاسف هست کلی هزینه کنیم برا کتاب آخرش چیزی که میخایم رو ارسال نکنید دیگه اعتمادی به این سایت ندارم
سلام، با عرض پوزش از اشکال به وجود آمده، کلیهی کتابهای ارسال شده دارای گارانتی سلامت فیزیکی میباشد، لطفا با شمارهی 02162999935 تماس حاصل فرمایید، تعویض کتاب انجام خواهد شد.
سلام روزبخیر قیمت داخل کتاب 50 هزار تومان است چاپ ششم 1400 ولی شما زدین 60 تومان و با تخفیف دادین 57 تومان چراااا؟!
سلام و وقت به خیر. قیمت درج شده از سوی ناشر اعلام شده که بر اساس قانون میتواند تغییر قیمت انجام داده و کتابش را به هر قیمتی که صلاح دید عرضه کند. ایرانکتاب و هیچ کتابفروشی دیگری اجازهی تغییر قیمت ندارد. متشکریم از حسن توجه شما