1. خانه
  2. /
  3. کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی

کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی

3.7 از 1 رأی

کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی

گفتگو با شخصیت های برجسته و اثرگذار علمی کشور
Higher education, scientific development and scientific reference
٪10
440000
396000
معرفی کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی
در این کتاب، تعدادی از شخصیت‌های اثرگذار علمی کشور در دانشگاه‌های مختلف به برخی سوالات بنیادی در مسیر توسعه علمی کشور پاسخ می‌دهند، به این امید که گفتمان هماهنگی بین دانشمندان کشور و مسئولان کشور، بویژه آنها که در نظام آموزش عالی کشور گام بر می‌دارند، شکل بگیرد. در این مجموعه، نویسنده ده پرسش اساسی را در محضر ۵۲ شخصیت علمی از دانشگاه‌ها و تخصص‌های مختلف مطرح کرده و پاسخ‌های آنها را دریافت و تدوین نموده است. مقالۀ علمی چیست، چه ارزشی دارد و اصولأ چرا باید منتشر شود؟ نمایه‌سازی نشریات به چه منظوری است و چرا باید مقالۀ علمی نمایه شود تا ارزش پیدا کند؟ پایان‌نامۀ کارشناسی ارشد و رسالۀ دکترا چیست و از چه ویژگی‌هایی باید برخوردار باشد؟ چه کسی می‌تواند استاد راهنما باشد و وظیفۀ او در قبال دانشجوی تحصیلات تکمیلی چیست؟ آیا در کشور توسعۀ علمی صورت گرفته است؟ آیا برای توسعه علمی کشور سرمایه‌گذاری مطلوب صورت گرفته است؟ آیا دستاورد علمی در کشور داشتیم؟ برای کسب مرجعیت علمی چه مسیری باید طی کنیم؟ چه کسی می‌تواند عضو هیأت علمی دانشگاه شود؟ وظیفۀ یک عضو هیأت علمی در دانشگاه چیست؟ آیا گسترش آموزش عالی مطلوب بوده است؟
درباره علی اکبر صبوری
درباره علی اکبر صبوری
دکتر علی اکبر صبوری، استاد بیوفیزیک دانشگاه تهران، تیرماه 1339 در روستای فروتقه از توابع شهرستان کاشمر در استان خراسان رضوی به دنیا آمده است.
وی دارای نشان درجه یک پژوهش است.در سال 2008 دکتر صبوری عنوان دانشمند برگزیده جهان اسلام را ازآن خود کرد.وی همچنین دارای عنوان دانشمند بین‌المللی از سوی مؤسسه تامسون رویترز  (ISI)  آمریکا به علت کسب بیش از یک درصد ارجاعات در حوزه بیوشیمی و زیست‌شناسی است.
دسته بندی های کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی" ثبت می‌کند