1. خانه
  2. /
  3. کتاب دیبز در جستجوی خویشتن

کتاب دیبز در جستجوی خویشتن

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب دیبز در جستجوی خویشتن

روانشناسی کودک و نوجوان
Dibs in Search of Self
مترجم:
انتشارات: روزبهان
٪10
320000
288000
3 از 1 رأی

کتاب دیبز در جستجوی خویشتن

رشد شخصیت از طریق بازی درمانی
Dibs in Search of Self
٪15
290000
246500
3.1 از 1 رأی

کتاب دیبس در جستجوی خویش

(رشد شخصیت از طریق بازی درمانی)
Dibs in Search of Self
٪15
270000
229500
معرفی کتاب دیبز در جستجوی خویشتن
«دیبز در جستجوی خویشتن» نوشته ویرجینیا ام اکسلاین، کتابی متقاعدکننده و روشنگر است که قدرت دگرگون‌کننده بازی‌درمانی را از طریق مطالعه موردی پسر جوانی به نام دیبز بررسی می‌کند. این اثر پیشگامانه برای اولین بار در سال 1964 منتشر شد و نگاهی عمیق به فرآیند درمانی و تأثیر مداخله روان‌شناختی بر رشد کودک ارائه می‌دهد. اکسلاین، روانشناس برجسته کودک و چهره‌ای پیشرو در زمینه بازی‌درمانی، از داستان دیبز برای نشان دادن پتانسیل شفا و کشف خود از طریق این رویکرد استفاده می‌کند.
در این کتاب اکسلاین سفر دیبز، پسر پنج‌ساله‌ای که در ابتدا خود را به عنوان کودکی گوشه‌گیر و دارای مشکل عاطفی نشان می‌دهد، روایت می‌کند. اکسلاین از طریق یک سری جلسات بازی‌درمانی، خروج تدریجی دیبز از پوسته‌اش و رشد خودآگاهی و انعطاف‌پذیری عاطفی او را مستند می‌کند. این کتاب هم مطالعه‌ای موردی و هم بازتابی از تکنیک‌های درمانی به کار رفته در درمان دیبز است. در این کتاب اکسلاین اثربخشی بازی‌درمانی را به خوبی توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه بازی می‌تواند وسیله‌ای برای بیان احساسات، مقابله با ترس‌ها و حل مشکلات عاطفی باشد. تعامل دیبز با اسباب‌بازی‌ها و بازی‌های تخیلی به او اجازه می‌دهد تا درگیری‌های درونی‌اش را کشف و حل کند. محور اصلی کتاب مفهوم خودیابی و پذیرش خود است. سفر دیبز در پی کشف هویت و ارزش خود است. با درگیر شدن در بازی‌درمانی، او شروع به درک و بیان احساساتش می‌کند که منجر به خودپنداره‌ای مثبت‌تر و بهبود تعاملات اجتماعی‌اش می‌شود. اکسلاین بر اهمیت پرورش احساس عزت نفس و خودمختاری کودک در فرآیند درمانی تأکید می‌کند. همچنین اکسلاین اهمیت رابطه درمانی در بازی‌درمانی را برجسته می‌کند. رویکرد او با همدلی، احترام و ایجاد فضایی امن و بدون قضاوت برای دیبز مشخص می‌شود. پیوند بین درمانگر و کودک به عنوان عنصر حیاتی در تسهیل رشد عاطفی و بهبودی به تصویر کشیده می‌شود. کتاب همچنین به نقش خانواده دیبز در سفر درمانی او می‌پردازد و تأثیر نگرش‌ها و مشارکت والدین بر پیشرفت کودک در درمان را بررسی می‌کند. تعامل دیبز با والدینش زمینه‌ساز درک بهتر رفتار او و پویایی گسترده‌تر خانوادگی در بازی است.
«دیبز: در جستجوی خویشتن» تأثیری ماندگار در حوزه روان‌شناسی کودک و بازی‌درمانی داشته است. این کتاب به دلیل توصیف روشنگر فرآیند درمانی و نشان دادن تأثیرات عمیق بازی‌درمانی بر رشد کودک مورد تحسین قرار گرفته است. این اثر همچنان منبعی ضروری برای دانش‌آموزان، پزشکان و هر کسی که به پتانسیل درمانی بازی علاقه‌مند است، باقی می‌ماند.
درباره ویرجینیا ام اکسلاین
درباره ویرجینیا ام اکسلاین
ویرجینیا مای اکسلین (1911-1911) روانشناس و یکی از پیشگامان استفاده از بازی درمانی بود. او کتاب Dibs در جستجوی خود را نوشته است. او همچنین نویسنده بازی درمانی بود.
تمرین درمانی بازی هنوز هم تا حد زیادی بر اساس کار اکسلین است. در دهه 1940، او شروع به توسعه بازی درمانی غیرمستقیم کرد، که اصول آن مبتنی بر رویکرد تازه شخصیت نوظهور کارل راجرز بود. در اولین اثر منتشر شده وی هشت اصل اساسی از بازی درمانی غیرمستقیم را تعیین می کند.
در سال 1964، او Dibs in Search of Self را منتشر کرد، که در طی مسیر خود با بازی درمانی که از اکسلین به عنوان درمانگر خود استفاده می کند، مسیر یک بیمار جوان، Dibs را دنبال می کند. این متن تقریباً کلامی از جلسات هفتگی است که پیروی از این کودک پنج ساله و ظهور وی به سلامتی و عملکرد دارد. آکسلین در دانشگاه ایالتی اوهایو و دانشگاه کلمبیا تحصیل کرد. او در دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک و دانشکده آموزش تدریس می کرد. وی به مدت هفت سال در دانشکده معلمان دانشگاه کلمبیا بود و قبل از آن سه سال به عنوان یک پژوهشگر و عضو هیئت علمی در دانشگاه شیکاگو گذراند.
دسته بندی های کتاب دیبز در جستجوی خویشتن
مقالات مرتبط با کتاب دیبز در جستجوی خویشتن
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟

خواندن زندگی‌نامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب دیبز در جستجوی خویشتن"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام کتاب بسیار زیبا و آموزنده ای هست من نسخه قدیمی این کتاب رو خوندم توسط یکی از والدین توانخواه بهم معرفی شد بسیار عالی و تأثیر گذار هست و چون در این حیطه کار میکنم به همه درمانگران و به خصوص والدین کودکان توصیه میکنم موفق باشید

1403/01/14 | توسطکاربر سایت
1
|

کتاب بسیار جلب وآموزنده ای من این کتاب را سالها پیش مطالعه کرده ام از محدود کتابهایت تاثیر گذار است

1401/11/23 | توسطرمرودی - کاربر سایت
0
|

سلام وقت بخیر للطفا این کتاب رو موجود کنید من دو ماهه دنبال این کتاب هستم پیدا نکردم

1401/10/12 | توسطرویا - کاربر سایت
1
|