1. خانه
  2. /
  3. کتاب مکان های عمومی

کتاب مکان های عمومی

3.5 از 1 رأی

کتاب مکان های عمومی

Public places
انتشارات: روزبهان
٪15
155000
131750
معرفی کتاب مکان های عمومی
کتاب "مکان‌های عمومی" اثر نادر ابراهیمی، با گفت‌وگوهای عامیانه میان افراد ساده‌دل و نثر روان، حکایتی دلنشین را روایت می‌کند. داستان این کتاب درباره‌ی یک فرد است که به دلیل ناامیدی از ایده‌های خود، تصمیم به انزوا می‌گیرد. اما حضور او در مکان‌های عمومی و موقعیت‌های اجتماعی باعث بروز تضادها و تقابل‌هایی در زندگی‌اش می‌شود.

نادر ابراهیمی در ۱۴ فروردین‌ماه سال ۱۳۱۵ در تهران به دنیا آمد و پس از ۷۲ سال فعالیت ادبی و نوشتن، در همین شهر از دنیا رفت.
وی جوایز مهمی در حوزه ادبیات کودکان، از جمله جایزه‌ نخست براتیسلاوا، جایزه نخست تعلیم و تربیت یونسکو، جایزه‌ کتاب برگزیده‌ سال ایران و بسیاری دیگر را به خود اختصاص داده است. همچنین به‌عنوان «نویسنده‌ برگزیده ادبیات داستانی 20 سال بعد از انقلاب» به‌خاطر داستان بلند و هفت‌جلدی "آتش بدون دود" شناخته می‌شود.
کتاب "مکان‌های عمومی"، با تعداد 136 صفحه، توسط نشر روزبهان منتشر و به‌صورت مکرر بازچاپ شده است. این کتاب از طریق فرهنگسرای فردوس، که محل برگزاری نشست‌های "با هم بخوانیم" در فلکه دوم صادقیه واقع شده است، قابل دسترسی می‌باشد.
درباره نادر ابراهیمی
درباره نادر ابراهیمی
نادر ابراهیمی (زاده ۱۴ فروردین ۱۳۱۵ در تهران – درگذشته در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۸۷، تهران)، داستان‌نویس معاصر ایرانی بود. او علاوه بر نوشتن رمان و داستان کوتاه در زمینه‌های فیلم‌سازی، ترانه‌سرایی، ترجمه، و روزنامه‌نگاری نیز فعالیت کرده‌ است. ابراهیمی، همراهِ بهرام بیضایی و ابراهیم گلستان، از اندک‌شمار سخنوران ایرانی به‌شمار می‌رود که هم در سینما و هم در ادبیات کار کرده و شناخته شده بوده‌اند. نادر ابراهیمی تحصیلات مقدماتی خود را در زادگاهش یعنی شهر تهران گذراند و پس از گرفتن دیپلم ادبی از دبیرستان دارالفنون، به دانشکده حقوق وارد شد. اما این دانشکده را پس از دو سال رها کرد و سپس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی به درجه لیسانس رسید. نادر ابراهیمی چندین فیلم مستند و سینمایی و همچنین دو مجموعه تلویزیونی را نوشته و کارگردانی کرده، و آهنگ‌ها و ترانه‌هایی برای آن‌ها ساخته‌است. او همچنین توانسته‌است نخستین مؤسسه غیرانتفاعی ـ غیردولتی ایران‌شناسی را تأسیس کند؛ که هزینه و زحمت‌های فراوانی برای سفر، تهیه فیلم و عکس و اسلاید از سراسر ایران و بایگانی کردن آن‌ها صرف کرد؛ ولی چنان‌که باید، شناخته و به‌کار گرفته نشد و با فرارسیدن انقلاب و جنگ، متوقف شد.
قسمت هایی از کتاب مکان های عمومی

می بینی پدر؟ می بینی؟ اشتباه تو همین جاست. ما یک نسل دیگریم با انرژی و شوری دیگر. اسم مجموعه ی شکست هایتان را تجربه گذاشته اید و مرتب آن را توی سر ما می کوبید. ما چقدر باید بدهیم تا از این تجربه های گران بهای شما استفاده نکنیم؟ ما مثل شما در خماری بزرگ نشده ایم پدر! من می دانم که منطق شما قوی است، من می دانم که شما مظهر شهادت تاریخ هستید، اما یکی از دوستان بزرگ من می گوید، هیچ منطقی قوی تر از ترس نیست، و به همین دلیل قوی ترین منطق ها متعلق به ضعیف ترین انسان هاست. می فهمی پدر ؟ می فهمی؟

مقالات مرتبط با کتاب مکان های عمومی
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب مکان های عمومی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چگونه انسان به داشتن سر عادت می‌کند و از سرداری چشم می‌پوشد؟ و این جمله مرا به اعماق پرتاب می‌کند.

1401/06/19 | توسطImfarza
3
|
پاسخ ها

سلام ببخشید امکانش هست توضیح بدید شما چه برداشتی داشتید از این جمله، فکر من شدیدا درگیر این جمله شده!

1403/06/13|توسطشیوا - کاربر سایت
1