1. خانه
  2. /
  3. کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار

کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار

پیشنهاد ویژه
3.6 از 1 رأی

کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار

The Art of Successful Business Communication
٪20
300000
240000
معرفی کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار
کتاب هنر ارتباط موفق در کسب‌ و‌ کار نوشته‌ی پاتریک فورسایت و فرانسس کی، به ارائه مشکلات ارتباطی پرداخته و بیان می‌کند که چگونه می‌توان بر این دشواری‌ها فائق آمد و مهارت برقراری ارتباط در حوزه‌های تخصصی، مثل ارائه‌ی یک طرح به جمعی خاص، یا نوشتن یک گزارش با هدفی مشخص را فرا گرفت.
در کتاب هنر ارتباط موفق در کسب‌ و‌ کار (The art of successful business communication) شما با فرصت‌هایی که به‌ واسطه‌ی دانستن هنر ارتباطات موفق کاری در اختیارتان قرار می‌گیرد آشنا خواهید شد. این اثر یک ساختار منطقی و معقول دارد و برای هر فرد با هر مقام، مسئولیت و درجه‌ی کاری مفید و قابل‌ استفاده است.
فردی که هنر ارتباطات موفق کاری را به‌ خوبی فراگرفته‌ باشد، می‌تواند بر تصمیم‌های دیگران تأثیر بگذارد، عقاید افراد را عوض‌کند، آن‌ها را به انجام کاری خاص ترغیب کند، و در حین انجام همه‌ی این کارها، به ساختن یک تصویر خوب از خود و بهینه‌‌سازی شهرت خویش بپردازد. فن ارتباط، یکی از مهارت‌های کاری است، که به اقتضای ماهیّت هر شغل، می‌تواند بسیار تأثیرگذار و ضروری باشد.
درباره پاتریک فورسایت
درباره پاتریک فورسایت
پاتریک فورسایت (متولد: 15 دسامبر 1942 ، انگلستان) کار خود را در زمینه انتشارات آغاز کرد و از سال 1990 آموزش و مشاوره Touchstone را اداره می کند. این متخصص در بهبود مهارت های بازاریابی، مدیریت و ارتباطات است. وی سخنران کنفرانس باتجربه ای است و به طور گسترده در زمینه تجارت فعالیت می کند.
قسمت هایی از کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار

تصویری که دیگران از شما در ذهن‌شان دارند بر شیوه‌ی برقراری ارتباط آن‌ها با شما و عمل به محتوای این ارتباط تأثیر دارد. فهمیدن اینکه چگونه افراد نسبت به یک‌ دیگر دیدگاه‌های مختلفی پیدا‌ می‌کنند (مثلا نحوه‌ی شکل‌گیری نظر کارمندان یک شرکت نسب به سایر همکاران خود) کمی پیچیده است. عوامل متعددی بر تصویری که از کسی در ذهن دیگری شکل‌ می‌گیرد تأثیرگذار هستند؛ عواملی مثل: طبع و شخصیت فرد؛ توانایی، تخصص و تجربه‌ی او؛ جنبه‌های مختلف شیوه‌ی مدیریتی فرد؛ و میزان موفقیت و نتایجی که به‌ دست ‌آورده‌ است. حتی ظاهر افراد نیز به عنوان یک عامل تعیین کننده تلقی ‌می‌شود. قطعا، یکی از عوامل مهم دیگر سبک‌ و سیاق ارتباطی افراد است. برای مثال، تصور کنید مدیری را که هرگز وقتش را به تعامل با دیگران، مخصوصا مشاوره‌ دادن به آن‌ها اختصاص نمی‌دهد؛ تمام صحبت‌هایش مختصر است؛ و یادداشت‌هایی که برای کارمندانش می‌گذارد از یک خط تجاوز نمی‌کند. چنین مدیری به‌ ندرت نزد دیگران محترم و محبوب است. نوع دیگر، که به‌ ندرت احترام و علاقه‌ی کارمندانش را جلب‌ می‌کند، مدیری است که همیشه در تصمیمات خود دچار شک و تردید است؛ چنین مدیری فاقد توانایی لازم برای تعیین راه‌بردها و اهداف مشخص و صریح است. پس، گاه ممکن‌ است مشکل از محتوای پیام نباشد؛ بلکه، ضعف در سبک‌ و سیاق ارتباطی افراد، ممکن است باور و تصویر مثبتی که دیگران درباره‌ی آن‌ها دارند را کم‌ رنگ کند. این جنبه از فرآیند تصویرسازی ممکن است با شدت بیش‌تری رو به زوال برود، اگر با ضعف در مهارت‌های ارسال پیام همراه شود. برای مثال، اگر مدیر یک سازمان به بی‌کفایتی در زمینه‌هایی مثل برگزاری جلسات، ارائه‌ی طرح‌های کاری، و نوشتن گزارش مشهور باشد، هیچ‌کدام از کارمندان، پیامش را جدی نخواهند گرفت. زیرا، این‌گونه پیام مطمئا مملو از زیاده‌گویی، تکرار بیهوده، سخنان درشت، و ساختار پیچیده و غیرقابل فهم خواهد بود. به همین نحو، برخی شیوه‌های ارسال پیام مورد ‌استقبال شنونده قرار‌ نمی‌گیرند. زمانی‌ که پیامی خوب به شیوه‌ای بد بیان می‌شود، شنونده نخواهد گفت: "چه ایده‌های خوبی!‌ ای کاش شیوه‌ی بیانش بهتر می‌بود!" بلکه، به احتمال زیاد، شنونده خواهد گفت: "چه ارائه‌ی ناقصی! شرط می‌بندم ایده‌های طرح شده نیز چنگی به دل نمی‌زدند!"

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب هنر ارتباط موفق در کسب و کار" ثبت می‌کند