1. خانه
  2. /
  3. کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی

کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی

نویسنده: مهین بهرامی
3.4 از 1 رأی

کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی

Travelogues; Literary and artistic Critique; psychology
٪15
450000
382500
معرفی کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی
میهن بهرامی نویسنده، نقاش، طراح، روان‌شناس، جامعه‌شناس، کارشناس تاریخ هنر و نخستین زن ایرانی منتقد سینما و تئاتر بود. در نقاشی، شیوه‌های نوین را در معنا بخشی به طبیعت رقم زد. در مقام منتقد سینما، نقدهای دگراندیشانه و ریزکاوانه‌ی او اغلب واکنش‌های حیرت‌آمیز دست‌اندرکاران را برمی‌انگیخت. میهن بهرامی هم‌قدم نسلی از زنان نویسنده‌ی ایران بود که با الهام از فمینیسم لیبرال، جلوه‌های زنانگی را از بوته‌ی کم‌توجهی ادبیات مردانه‌محور بیرون کشیدند. شاخص سبک ادبی او تسلط همه‌جانبه بر زبان و نثر فارسی و شاعرانگی عمیق لحن و بازگویی است؛ مهارتی که انتقال نثر شکسته و گویش اصیل تهرانی را بازتاب می‌دهد و گستردگی و گوناگونی واژگان در آن بر موجی از آهنگ و ضرباهنگ سوارند. موسیقی جاری در ادبیات او خواندن را به تجربه‌ای شیرین و پوینده تبدیل می‌کند و مخاطب را به کاوش در ناگفته‌ها و ناگفتنی‌های دنیای زنان می‌برد.
درباره مهین بهرامی
درباره مهین بهرامی
میهن بهرامی (۱۳۲۶–۱۳۹۶) روان‌شناس، داستان‌نویس، فیلم‌نامه‌نویس، منتقد سینمایی و پژوهشگر ایرانی بود که به نقاشی نیز پرداخت.
بهرامی تحصیلات خود را تا مرحلهٔ دکترای فلسفه در دانشگاه تهران ادامه داد، چندی نیز در آمریکا به مطالعه در زمینهٔ مجسمه‌سازی و نقاشی پرداخت. چند کتاب برای کودکان نوشت و نقدهای ادبی و سینمایی‌اش در مجلات چاپ شد. چند فیلم‌نامه و آثاری در مورد بهداشت روانی، کارنامهٔ نوشتاری او را بیشتر کرد. از او مجموعه‌های داستان کوتاه با مایه‌های خاطره‌ای و نوستالژیک چاپ شده‌است: زنبق ناچین (۱۳۴۱)، حیوان (۱۳۶۴) و هفت شاخهٔ سرخ (۱۳۷۹).
دسته بندی های کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سفرنامه ها؛ نقدها ادبی و هنری؛ روان شناسی" ثبت می‌کند