1. خانه
  2. /
  3. کتاب نجیب زاده ی کوچک

کتاب نجیب زاده ی کوچک

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب نجیب زاده ی کوچک

Little Lord Fauntleroy
٪15
100000
85000
پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب لرد کوچک

Little Lord Fauntleroy
٪25
40000
30000
معرفی کتاب نجیب زاده ی کوچک
درون مایه ی اکثر داستان های خانم فرانسیس هاجسن برنت (۱۸۴۹ ۱۹۲۴) نویسنده انگلیسی «نجیب زاده کوچک»، رسیدن از قعر فقر به اوج ثروت است. چهار سال بعد از این که فرانسیس به دنیا آمد، پدرش درگذشت و خانواده اش گرفتار فقر وحشتناک محلهٔ فقیرنشین منچستر دورهٔ ویکتوریا شد. فنی کوچک با نوشتن داستان از محیط وحشت انگیز پیرامونش می گریخت. بعد از فراز و فرود بسیار و مهاجرت به آمریکا در سال ۱۸۷۳ فرانسیس با دکتر برنت ازدواج کرد و با نام خانوادگی او به شهرتی جهانی در داستان نویسی برای کودکان رسید. خانم برنت روی هم رفته، بیش از چهل کتاب برای کودکان و بزرگ سالان نوشته است. او چند داستان کلاسیک برای کودکان نوشت که به ویژه دو تا از آنها یعنی باغ مخفی و نجیب زادهٔ کوچک مشهورند. نجیب زادهٔ کوچک به عنوان «بهترین روایت از داستان سیندرلا به شیوهٔ نگارش مدرن» معرفی شده است
درباره فرنسیس هاجسن برنت
درباره فرنسیس هاجسن برنت

فرانسس الیزا هاجسون برنت (انگلیسی: Frances Hodgson Burnett; ‏ ۲۴ نوامبر ۱۸۴۹ – ۲۹ اکتبر ۱۹۲۴) نمایشنامه‌نویس و نویسندهٔ آمریکایی-انگلیسی بود. وی بیشتر به خاطر داستان‌هایش برای کودکان مشهور است؛ داستان‌هایی از جمله لرد فانچلری کوچک، پرنسس کوچک، و باغ اسرارآمیز.

فرانسس الیزا هاجسون برنت در سال ۱۸۴۹ در منچستر انگلستان متولد شد. وی از ۱۶ سالگی شروع به نوشتن داستان برای بزرگ سالان و کودکان کرد. دو داستان نخستین او، «لرد فانترلوی کوچک» و «پرنسس کوچولو» از محبوبیت جهانی برخوردار شدند. هر دوی این داستان‌ها دربارهٔ کودکانی دوستانه و خوش‌اخلاق هستند که بچه‌ها با خواندن داستان آن‌ها از آن‌ها درس می‌گیرند؛ ولی کتاب باغ سری، در مورد کودک بداخلاق و خشنی نوشته شد که گویی تنها مواجهه با چیزی حیرت‌انگیز، می‌تواند تغییری در اخلاق او بدهد. او در سال ۱۹۲۴، بر اثر مرگ طبیعی جان باخت. از روی داستان باغ اسرارآمیز فیلم‌های زیادی ساخته شده‌اند- که بی نقش در محبوبیت آیین کتاب نیستند. 

مقالات مرتبط با کتاب نجیب زاده ی کوچک
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب نجیب زاده ی کوچک"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتابی دوست داشتنی مناسب نوجوانان

1399/10/26 | توسطیاسمن ظریف فرد
0
|