کتاب یازده زندگی

Eleven life
روایت هایی از بودوباش آوارگان فلسطینی در لبنان
کد کتاب : 149169
مترجم :
شابک : 978-6000355135
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 340
سال انتشار شمسی : 1403
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب یازده زندگی اثر محمدعلی خالدی

این کتاب یازده روایت از زندگی یازده آواره فلسطینی در لبنان است که هر کدام زندگی، داستان و عقیده‌ای متفاوت را بازگو می‌کنند و از زندگی‌ها، عشق‌ها، حسرت‌ها و ناکامی‌های خود گفته‌اند. برخی روایتها اعتراف‌گونه، برخی رسمی، برخی روایی و برخی دیگر خیال‌انگیزند که در کنار هم چشم مخاطب را به ابعاد مختلف «زندگی در تبعید فلسطینی‌ها» باز می‌کنند.
کتاب با مقدمه پرلا عیسی با عنوان «روایت زندگی در آوارگی» آغاز می‌شود و با عناوین «دیوارنگاره‌هایی از روزگار سپری‌شده» از سالم یاسین، «هنوز نمرده‌ام» از میرا صیداوی ، «غرغرهای یک آواره» از طه یونس، «از وقتی مادر شدم از زمستان متنفرم» از نادیه فهد، «گورستان دعوق» از یوسف نعنع، «طلسم چله‌ی زمستان» از یافا طلال المصری، «حنین یعنی اشتیاق» از حنین محمد رشید، «قلبم از درخت توت آویزان است» از وداد طه، «خدیجه، مادر مادرم» از انتصار حجاج، «رویا ادامه دارد» از ربا رحمه و «یک مهاجرت و دو تبعید» از محمود محمد زیدان ادامه پیدا می‌کند.

کتاب یازده زندگی

محمدعلی خالدی
محمدعلی خالدی(متولد 1300 ش برابر با 1340 ق، در شهرستان بندرلنگه در استان هرمزگان) مشهور به سلطان‌ العلماء، از عالمان و شخصیت‌های تقریب‌گرای بزرگ دینی اهل‌سنت ایران است که علاوه بر تحصیلات حوزوری، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه الازهر مصر به پایان رسانده است. تدریس در مدرسۀ علوم دینی سلطان‌ العلماء (رحمانیه سابق)، بندرلنگه و همچنین مدیریت این مدرسه بعد از پدرش، از جمله فعالیت‌های ایشان به‌شمار می‌آید وی آثاری همچون: صفوه‌العرفان في تفسیر القرآن،...
قسمت هایی از کتاب یازده زندگی (لذت متن)
حکایت یک فلسطینی واقعا مضحک است. اگر فلسطینی هستید نمی‌توانید در فلسطین زندگی کنید؛ اما اگر تابعیت غربی بگیرید. می‌توانید؛ ولی همیشه این سوال باقی است که می‌خواهید همچنان فلسطینی بمانید یا نه؟ البته چنین چیزی در اسناد هویت شما قید نمی‌شود، اما آخرین عامل جنون من است. آیا اوراق شناسایی خارجی می‌تواند مرا از آرمانم دور کند؟