1. خانه
  2. /
  3. کتاب حمصی ها

کتاب حمصی ها

نویسنده: رفیق شامی
3.1 از 1 رأی

کتاب حمصی ها

Homsi-ha
انتشارات: نشر ثالث
٪15
110000
93500
معرفی کتاب حمصی ها
یکی بود، یکی نبود. ده کوچکی بود که مردمش خیلی فقیر و بیچاره بودند. زمین‌های اطراف ده خشک و سنگلاخ بودند و چشمۀ کوچک کنار ده هم آن‌قدر آب نداشت که زمین‌ها را سیراب کند. مردم سراسر سال به امید باران می‌نشستند، اما کجاست ابری که از بالای ده رد شود و کجاست ابری که ببارد؟ سال از پس سال می‌گذشت و می‌رفت و همه‌چیز همان‌طور بود که بود و امید باران هم از سر مردم رفته بود.
توی این ده کوچک که روی هیچ نقشه‌ای دیده نمی‌شود و هیچ‌کس اسمش را به خاطر ندارد، دختر کوچکی به اسم فاطمه با پدرش زندگی می‌کرد. فاطمه نمی‌دانست چند سال دارد. هر وقت که از سن‌و‌سالش پرسیده بود، پدرش فقط گفته بود که او در یک بهار، بعد از یک زمستان پرباران به دنیا آمده است. فاطمه مادرش را هم نمی‌شناخت، چون در جوانی مرده بود.
درباره رفیق شامی
درباره رفیق شامی
رفیق شامی (Rafik Schami) (زاده ۲۳ ژوئن ۱۹۴۶ با نام سهیل فاضل) یک نویسنده، داستان‌گو و منتقد سوری-آلمانی است.
رفیق شامی، در سال ۲۰۱۱ آخرین کتاب خود را با نام «زنی که همسرش را در بازار کهنه‌فروشان فروخت» منتشر کرد. او در این کتاب داستان دوران کودکی خود را که در دمشق می‌گذرد، بازگو کرده‌است. سهیل فاضل در سال ۱۹۴۶ در دمشق به دنیا آمد. پدر او یک نانوا از خانواده‌ای آشوری مسیحی بود. او تحصیلات مدرسه‌ای و دانشگاهی خود در رشته شیمی را در دمشق گذراند. شامی از سال ۱۹۶۵ نگارش داستان به زبان عربی را آغاز کرد. بین سال‌های ۱۹۶۴ تا ۱۹۷۰ در یک منطقه قدیمی شهر، با راه‌اندازی روزنامه دیواری «المنطلق» (به معنی نقطه آغاز)، سردبیری‌اش را به عهده گرفت.
رفیق شامی در سال ۱۹۷۱ به هایدلبرگ آلمان مهاجرت کرد. او پس از آنکه در سال ۱۹۷۹ مدرک دکترای شیمی را دریافت کرد، حرفه‌اش را در صنایع شیمیایی آغاز کرد. او در سال ۱۹۸۰ گروهی ادبی را پایه گذاشت و از سال ۱۹۸۲ تبدیل به نویسنده‌ای تمام وقت شد. شامی که دارای تابعیت چندگانه است، همراه با همسر بایرنی و پسرش در کیرشهایمبولاندن زندگی می‌کند. کتابهای او تاکنون به بیش از ۲۰ زبان دنیا ترجمه شده‌اند.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب حمصی ها" ثبت می‌کند