کتاب حاضر، حاوی سلسله گفتوگوهایی است که «نوآم چامسکی» نویسنده سیاسی و استاد زبانشناسی و فلسفه با «دیوید بارسامیان» مدیر شبکه رادیویی «آلترنیتیو ریدیو» انجام داده است. این سلسله گفتوگوها، در چند فصل تنظیم شده است که هر فصل آن به برخی از رویدادهای سیاسی در سالهای اخیر میپردازد. گفتگوهای این کتاب دارای دو وجه است: وجهی از گفتگوها به رخدادهای منطقه ای چون مساله فلسطین و اسرائیل و لبنان میپردازد؛ و وجه دیگر آن جهانی است که مسائلی چون: رابطه ایران و آمریکا و نقش ایران در رخدادهای منطقه را مورد تحلیل قرار میدهد.
نوام چامسکی، زاده ی 7 دسامبر 1928، زبان شناس، فیلسوف آنارشیست و نظریه پرداز آمریکایی است. چامسکی در فیلادلفیا به دنیا آمد. او در دسامبر سال 1949 با کارول چامسکی که خود استاد دانشگاه هاروارد بود، ازدواج کرد. چامسکی در دوران کارشناسی، سخت تحت تأثیر زلیگ هریس، استاد زبان شناسی دانشگاه پنسیلوانیا، قرار گرفت. گرایش چامسکی به دیدگاه های سیاسی هریس، انگیزه ای شد تا او رشته ی زبان شناسی را برای ادامه ی تحصیلات خود انتخاب کند. چامسکی از سال 1955 در موسسه ی تکنولوژی ماساچوست به عنوان استاد زبان شناسی مشغول به تدریس شد و در سال 1976 در این موسسه به مقام استادی رسید. از چامسکی به عنوان پدر زبان شناسی مدرن یاد می شود.
نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولتهای غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل میداند.