1. خانه
  2. /
  3. کتاب دویست و دهمین روز

کتاب دویست و دهمین روز

جدید
3.1 از 1 رأی

کتاب دویست و دهمین روز

The 210th Day (Nihyaku tōka)
٪15
100000
85000
معرفی کتاب دویست و دهمین روز

سوسه‌کی ناتسومه (۱۹۱۶-۱۸۶۷) نماد ادبیات مدرن ژاپن است. او اهل شهر ادو پایتخت بزرگ شوگون بود. سوسه‌کی یک‌ساله بود که انقلاب میجی از ژاپن سرزمینی نو پدید آورد و محل تولدش به توکیو تغییر نام یافت. دوران زندگی او تقریبا با دوره نوسازی شگرف ژاپن در عصر میجی (۱۸۶۸-۱۹۱۲) منطبق است. هنگام مرگ سوسه‌کی در سال ۱۹۱۶، ژاپن تبدیل به یک امپراطوری آسیایی شده بود. تقریبا هفتاد سال بعد، اسکناس هزار ینی به چهره او مزین شد.

"دویست و دهمین روز" داستانی است در چارچوب گفت‌وگوهای مفصل، متشکل از چندین بخش که ماجرای گشت‌وگذار دو دوست را در اطراف کوه آتشفشانی آسو در کیوشوی مرکزی تعریف می‌کند. این سفر واقعی سوسه‌کی در سپتامبر ۱۸۹۹ به کیوشو که در آن یکی از دوستان نزدیکش، یاماکاوا شینیجیرو، همراهی‌اش می‌کرد. آن دو برنامه‌ریزی کرده بودند که به کوه آسو صعود کنند، اما در روز دویست و دهم با طوفان روبه‌رو می‌شوند که بر اساس تقویم قمری، سنتا آن را روز همنشینی طوفان و گردباد می‌پندارند.

دو دوست داستان ما، کی و روکو، تقریبا بر مبنای شخصیت سوسه‌کی و یاماکاوا خلق شده‌اند. بخش زیادی از داستان شامل گفت‌وگوهای پرهیاهوی آن‌هاست که در غیاب هرگونه صحنه‌پردازی روایی پیش می‌رود. در لابه‌لای گفت‌وگوها شاهد توصیفات گاهوبی‌گاهی هستیم: اول از مهمانخانه‌ای که در آن می‌مانند و سپس از چشم‌انداز تاریک و پیش‌گویانه‌ای که در جریان صعود بی‌حاصل‌شان با آن مواجه می‌شوند.

درباره ناتسومه سوسه کی
درباره ناتسومه سوسه کی
ناتسومه سوسه‌کی    Natsume Sōseki  نویسنده‌ی اهل ژاپن متولد فوریه سال 1867 است. این نویسنده که با نام ناتسومه کین نوسو نیز شناخته می‌شود در محیطی متمول کودکی خود را گذرانده است. در آن زمان در کشور ژاپن قانون اجباری برای گذراندن دوره‌ی ابتدایی و راهنمایی بود که ناتسومه سوسه‌کی علاوه‌بر شرکت در آن کلاس‌ها  زبان چینی را نیز فراگرفت. ناتسومه سوسه‌کی پس از پایان تحصیلاش به روزنامه‌نگاری و تدریس در دانشگاه مشغول شد و با دریافت بورسیه راهی لندن شد. در انگلستان تمام وقتش را صرف خواندن ادبیات قرن نوزده میلادی کرد و به سیر تحول غرب اشراف پیدا کرد. تسلط او به زبان انگلیسی سبب شد فراتر از ادبیات شرق قدم بردارد و به عنوان یک ژاپنی در حالی‌که غرب را مطالعه می‌کرد غرق فرهنگ غرب نشد.ناتسومه عمر درازی نداشت و در سال‌های آخر عمرش به سرودن شعر مشغول بود. او بر اثر بیماری که سال‌های آخر عمرش را تحت تاثیر قرار داده بود در سال 1916 درگذشت.
مقالات مرتبط با کتاب دویست و دهمین روز
«ناتسومه سوسه‌کی»: نابغه‌ای در ادبیات ژاپن
«ناتسومه سوسه‌کی»: نابغه‌ای در ادبیات ژاپن
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»
برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»

در این مطلب می خواهیم با برخی از بزرگترین نویسندگان ژاپنی بیشتر آشنا شویم

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب دویست و دهمین روز" ثبت می‌کند