1. خانه
  2. /
  3. کتاب روزی که فضایی ها آمدند

کتاب روزی که فضایی ها آمدند

نویسنده: رابرت شکلی
5 از 1 رأی

کتاب روزی که فضایی ها آمدند

The day the aliens came
٪15
75000
63750
معرفی کتاب روزی که فضایی ها آمدند
نویسنده ای به سفارش فضایی از سیاره ی سینستر مشغول نوشتن داستان است. اما سینستری ها از او میخواهند داستانش را عوض کند: آلیس قصه را که حتما دختری است شبیه به داستان آلزاس فرانسه،عاشق کشوری بزرگ تر کند که شبیه به چوب شور باشد. مردی از اهالی تگزاس در لاتاری فضایی ها برنده شده و زندگی آگاممنون را تکرار میکند. همسرش کلیتمنسترا قصد کشتنش را دارد چون آگاممنون طبق روات هومر دخترشان را قربانی کرده؛ اما او میگوید روایت دیگری هم از داستان هست که طبق آن آندرومدا را به جزیره ای دوردست فرستاده. مردی به جنون آدمکشی مبتلاست،به فروشگاه «ابزارآلات درمان در خانه» می رود تا دستگاهی برای معالجه اش بخرد؛اما به اشتباه دستگاه درمان مریخی ها را به او می فروشند. دستگاه هم اصرار دارد که: «گوریسی تو سهوا وازنی ضروری اشتیاق به فیم را در تو فرونشانده. این موضوع به نوبه ی خود باعث برانگیزش تو به دووارک کردن کسی به شیوه ی ولندیش شده. رابرت شکلی از زمره ی بزرگ ترین نویسندگان کلاسیک علمی تخیلی است و بی شک طنز پرداز ترین آن ها. روزی که فضایی ها آمدند گزیده ای است از بهترین داستان های کوتاه این نویسنده. جی. جی. بالارد، نویسنده ی برج، درباره ی او و آثارش گفته: «طنازانه و نبوغ آمیز... مخلوط ولتر ناب و آب تونیک» هارلن الیسون، استاد بزرگ علمی تخیلی هم میگوید: «اگر برادران مارکس هنر پیشگان خیال پرداز نبودند و به سراغ ادبیات می آمدند، رابرت شکلی می شدند.»
درباره رابرت شکلی
درباره رابرت شکلی
رابرت شکلی (Robert Sheckley) (زاده ۱۶ ژوئیه ۱۹۲۸ - درگذشته ۹ دسامبر ۲۰۰۵) نویسندهٔ یهودی آمریکایی سبک علمی-تخیلی است. اولین بار در مجلهٔ داستان‌های علمی-تخیلی مطلب نوشت. عنصر اصلی در بیشتر آثار او ابسوردیته و طنز تلخ است. مشهورترین اثر او داروی ناساز نام دارد که به فارسی ترجمه نشده‌است. همچنین داستان بلند ذهن چرخی او هم از شهرت قابل توجهی برخوردار است.
از او چند داستان کوتاه به فارسی ترجمه شده‌اند که برخی از آنها عبارت‌اند از:
بدن (The Body)
کفش (The Shoe)
زن ایده‌آل
به کابوس استاندارد خوش آمدید (Welcome to standard nightmare)
بنگاه دنیاها (World Store)
مزد خطر (The Prize of Prill)
شهروندی در فضا
فرستاده از جهان سبز و زرد
که اثر اول در مجلهٔ دانشمند و سه اثر بعدی ابتدا در بعد هفتم و دست آخر، پنج تای آخر در آکادمی فانتزی منتشر شده‌اند.
همچنین داستان کوتاه مادرشهر با عنوان اصلی Street of Dreams, Feet of Clay با ترجمهٔ محمد قصاع در کنار داستان به کابوس استاندارد خوش آمدید با ترجمهٔ مهرداد تویسرکانی در کتابی با همان عنوان مادرشهر به وسیلهٔ انتشارات آدینده نگار به چاپ رسیده‌است.
نظر کاربران در مورد "کتاب روزی که فضایی ها آمدند"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

تازه این کتاب رو تهیه کردم و اولش هستم به نظرم جالب باید باشه

1399/07/05 | توسطکاربر سایت
3
|
پاسخ ها

داداش کتاب رو تمام کردی؟.نظرت دربارش چیه

1400/10/10|توسطمحمد - کاربر سایت
1