نویسنده و تصویرگر روبرتو سانتیاگو کتاب جدیدی را در مجموعه مسافران زمان ارائه داده است: پسر یازده ساله با بیش از صد سرباز قاتل چه کاری دارد انجام می دهد؟ برای پاسخ دادن به این سوال، باید کمی در مورد قلعه ی بادگیر صحبت کنم. از جنگل نفرین شده. از سلطنت شوالیه. و از اژدهایان خفته. نه ، من دیوانه نیستم من اهل موراتالاز هستم ، محله ای از مادرید ، محله ای که ما در آن کمانداران قاتل ، قلعه ، جنگل های نفرین شده و هیچ نوع اژدهایی نداریم. اما اکنون با خانه فاصله زیادی دارم. من با برادرانم ، همسایگانم و پدرم در زمان و مکان سفر کرده ام. اکنون ما در قرون وسطی هستیم. و به نظر می رسد برای همه ی ما ماجراجویی جدیدی تازه آغاز شده است. کتاب ماجرای خانواده بالبوئنا در غرب وحشی اولین جلد از مجموعه ی مسافران زمان است. این مجموعه، یک مجموعه ی مصور است که مناسب گروه سنی کودکان و نوجوانان می باشد. این کتاب را آزاده رادیکان پور ترجمه کرده است. نشر هوپا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره روبرتو سانتیاگو
روبرتو سانتیاگو روزنامه نگاری است که در سراسر کشور درباره موضوعات لاتین سخنرانی می کند. وی جایزه انجمن مطبوعات بین آمریکایی در سال 1991 را برای تفسیر دریافت کرد و در مسابقه داستان کوتاه مجله اسپانیایی سال 1990 جایزه نخست را کسب کرد.
داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.