1. خانه
  2. /
  3. کتاب نظام های سلطه

کتاب نظام های سلطه

نویسنده: نوام چامسکی
3.8 از 1 رأی

کتاب نظام های سلطه

Power Systems
ناموجود
49000
معرفی کتاب نظام های سلطه
مجموعه جذاب جدیدی از مصاحبه ها در مورد اوضاع متغیر و آشفته ی ما با نوام چامسکی ، یکی از برجسته ترین متفکران جهان.
در این مجموعه ی جدید از گفت و گو ها ، از سال 2010 تا 2012 ، نوام چامسکی فوری ترین و بحرانی ترین نگرانی ها را بررسی می کند: آینده ی دموکراسی در جهان عرب ، پیامدهای فاجعه ی هسته ای فوکوشیما ، بحران مالی اروپا ، فروپاشی جریان اصلی آمریکا نهادهای سیاسی و ظهور جنبش اشغال. مثل همیشه ، چامسکی ایده های خود را به صورت زنده و قابل دسترسی ، با یک اصل سازش ناپذیر و بینش روشن ارائه می دهد.
کتاب نظام های سلطه حاصل از مشارکت طولانی مدت و قابل اعتماد چامسکی و دیوید بارسامیان است ، و بار دیگر نشان می دهد که هیچ گفتگویی با چامسکی موثرتر از بارسامیان نیست. این مصاحبه ها باعث الهام بخشیدن به نسل جدیدی از خوانندگان و همچنین طرفداران قدیمی چامسکی می شود که مشتاقانه منتظر آخرین تفکر او درباره ی بحران های بسیاری هستند که هم اکنون در داخل و خارج از کشور با آن روبرو هستیم. آنها تأیید می کنند که چامسکی منبع بی نظیری برای هر کسی است که امروز می خواهد دنیای ما را درک کند.
این کتاب شامل 8 فصل است که این فصول به ترتیب عبارتند از: امپریالیسم آمریکایی نو، زنجیرهای تسلیم و تملق، قیام ها، اغتشاشات داخلی، حکمت نامتعارف، بردگی ذهنی، چگونه کشف کردن را بیاموزیم و اشراف زادگان و دموکرات ها.
درباره نوام چامسکی
درباره نوام چامسکی

نوام چامسکی، زاده ی 7 دسامبر 1928، زبان شناس، فیلسوف آنارشیست و نظریه پرداز آمریکایی است. چامسکی در فیلادلفیا به دنیا آمد. او در دسامبر سال 1949 با کارول چامسکی که خود استاد دانشگاه هاروارد بود، ازدواج کرد. چامسکی در دوران کارشناسی، سخت تحت تأثیر زلیگ هریس، استاد زبان شناسی دانشگاه پنسیلوانیا، قرار گرفت. گرایش چامسکی به دیدگاه های سیاسی هریس، انگیزه ای شد تا او رشته ی زبان شناسی را برای ادامه ی تحصیلات خود انتخاب کند. چامسکی از سال 1955 در موسسه ی تکنولوژی ماساچوست به عنوان استاد زبان شناسی مشغول به تدریس شد و در سال 1976 در این موسسه به مقام استادی رسید. از چامسکی به عنوان پدر زبان شناسی مدرن یاد می شود.

نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولت‌های غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل می‌داند.
چامسکی همچنین به یکجانبه‌نگری رسانه‌های غربی در برخورد با مسایل اسراییل و فلسطین ایراد گرفته و معتقد است که در پس ظاهر بی‌طرفانه‌ی رسانه‌ها، فرض‌ها و اصول ایدئولوژیکی‌ نهفته ‌است که وقتی آنها را افشا می‌کنیم، فرو می‌ریزند.
جنبش تسخیر، تروریسم غرب، نظام‌‌های سلطه، آمریکای بزرگ و حقوق بشر، نظم‌های کهنه و نوین جهانی، طرحی برای آینده، چه کسی بر جهان حکومت می‌کند و امپراتوران و دزدان دریایی برخی از کتاب‌های او هستند.
نکوداشت های کتاب نظام های سلطه

چامسکی یک پدیده ی جهانی است.

Samantha Power

نشستن و گفتگو با نوام چامسکی درباره امور روز باید یکی از روشنگر ترین تجربه ها باشد.

Political Affairs
مقالات مرتبط با کتاب نظام های سلطه
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نظام های سلطه" ثبت می‌کند