1. خانه
  2. /
  3. کتاب گذری به هند

کتاب گذری به هند

4.58 از 6 رأی

کتاب گذری به هند

A Passage to India
ناموجود
290000
معرفی کتاب گذری به هند
وقتی که آدلا کوئستد و همسفر سالخورده اش، خانم مور، به شهر چانداپور در هند قدم می گذارند، خیلی زود حسی از اسارت در یک جامعه ی هندی/بریتانیایی تنگ نظر و پرتبعیض به آن ها دست می دهد. این دو که تصمیم دارند از مناطق تحت سلطه و بریتانیایی شده ی هند گریخته و «هند واقعی» را از نظر بگذرانند، از مردی هندی و مسلمان با شخصیتی جذاب و پیش بینی ناپذیر به نام دکتر عزیز کمک می گیرند. اما به هنگام بازدید این سه شخصیت از غارهای مارابار، حادثه ای اسرارآمیز رخ می دهد و دکتر عزیز که مردی محترم و صاحب منزلت است، ناگهان خود را در مرکز رسوایی ای می یابد که هم بریتانیایی ها و هم زیردستان هندی شان را بسیار خشمگین کرده است. گذری به هند، تشریحی استادانه از جامعه ای اسیر شده در چنگال امپریالیسم است و به زیبایی، سرنوشت انسان هایی گرفتار شده در میان ستیزه های دنیای مدرن را به تصویر می کشد.
درباره ادوارد مورگان فورستر
درباره ادوارد مورگان فورستر
ادوارد مورگان فورستر، زاده ی 1 ژانویه ی 1879 و درگذشته ی 7 ژوئن 1970، رمان نویس، نویسنده ی داستان کوتاه، نویسنده ی اشعار اپرا و مقاله نویس انگلیسی بود. فورستر در یک خانواده ی ایرلندی/ولزی از طبقه ی متوسط جامعه به دنیا آمد. او تنها فرزند خانواده بود و در ابتدا، هنری مورگان فورستر نام داشت اما به هنگام غسل تعمید، به صورت تصادفی، ادوارد مورگان نام گرفت. مورگان، پدرش را در سال 1880 و قبل از تولد دو سالگی اش از دست داد.او پس از گذراندن دوران مدرسه و دانشگاه، به همراه مادرش به دور اروپا سفر کرد. این دو به شهری روستایی به نام ویبریج نقل مکان کردند و فورستر، هر شش رمانش را در این محل نوشت. او در سال 1914 از مصر، آلمان و هند دیدن کرد و در زمان جنگ جهانی اول، به عنوان صلح طلبی ثابت دم، به صورت داوطلبانه در سازمان صلیب سرخ بین المللی فعالیت داشت.
ویژگی های کتاب گذری به هند
  • جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین
  • فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1987 ساخته شده است.
نکوداشت های کتاب گذری به هند

در زمره ی بهترین رمان های قرن بیستم.

Barnes & Noble

گذری به هند، یکی از هوشمندانه ترین و خوش ساخت ترین رمان های کنایه آمیز معاصر است.

New York Times review

موفق ترین اثر ای. ام. فورستر.

Guardian
قسمت هایی از کتاب گذری به هند

ماجراجویی ها اتفاق می افتند، اما نه در زمان درست. زندگی، به ندرت، چیزهایی که می خواهیم را در زمانی که مناسب می دانیم، به ما می دهد.

بیشتر زندگی، آن قدر کسل کننده است که هیچ چیز درباره اش نمی توان گفت، و کتاب ها و حرف هایی که آن را جالب و جذاب می دانند، مجبورند به خاطر توجیه وجود خودشان، مبالغه کنند.

من با اختلاف ترجیح می دهم به جای فرزند، از خودم فکری به جای بگذارم. بقیه می توانند بچه داشته باشند.

مقالات مرتبط با کتاب گذری به هند
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب گذری به هند"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خوندنش رو زیاد توصیه نمیکنم

1401/07/03 | توسطImfarza
1
|

در این رمان تقابل فرهنگ شرق و غرب و نگاه استعماری انگلیسی‌ها به هندیان نشان داده می‌شود. کلا رمان بزرگ و اثرگذاری نیست

1401/07/03 | توسطImfarza
1
|

کتاب از لحاظ چاپ بسیار کیفیت خوبی دارد . این کتاب خیلی کمیاب بود و مدتها بدنبالش بودم ، نباید انتظارشرح یک واقعه تاریخی رو داشته باشید این کتاب روایت ساده و بسیار شیوائی از یک ماجراجوئی است که در یک برهه از تاریخ هند اتفاق افتاده . دوستان اگر دنبال سیرتاریخ هند هستند و علاقه مند فرهنگ هند هستند توصیه میکنم کتاب تاریخ هند از انتشارات علمی فرهنگی رو یک نگاهی بیندازند ، با سپاس فراوان .

1400/09/29 | توسطکمال نجاتی
4
|

در مورد تقابل فرهنگ شرق و غرب و رفتار استعماری انگلیسی‌ها با هندی‌ها است ولی اثر عمیق و بزرگی نیست.

1400/08/09 | توسطبابک - کاربر سایت
4
|

این کتاب جایزه‌های زیادی برده ولی خب نمیشه گفت کتاب درجه یکی‌ه زیاد از خوندنش لذت نبردم متوسط بود

1399/04/18 | توسطکامیاب قنبری
6
|