کتاب گذری به هند

A Passage to India
کد کتاب : 500
مترجم :
شابک : 978-964-487-147-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 512
سال انتشار شمسی : 1394
سال انتشار میلادی : 1924
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1987 ساخته شده است.

معرفی کتاب گذری به هند اثر ادوارد مورگان فورستر

وقتی که آدلا کوئستد و همسفر سالخورده اش، خانم مور، به شهر چانداپور در هند قدم می گذارند، خیلی زود حسی از اسارت در یک جامعه ی هندی/بریتانیایی تنگ نظر و پرتبعیض به آن ها دست می دهد. این دو که تصمیم دارند از مناطق تحت سلطه و بریتانیایی شده ی هند گریخته و «هند واقعی» را از نظر بگذرانند، از مردی هندی و مسلمان با شخصیتی جذاب و پیش بینی ناپذیر به نام دکتر عزیز کمک می گیرند. اما به هنگام بازدید این سه شخصیت از غارهای مارابار، حادثه ای اسرارآمیز رخ می دهد و دکتر عزیز که مردی محترم و صاحب منزلت است، ناگهان خود را در مرکز رسوایی ای می یابد که هم بریتانیایی ها و هم زیردستان هندی شان را بسیار خشمگین کرده است. گذری به هند، تشریحی استادانه از جامعه ای اسیر شده در چنگال امپریالیسم است و به زیبایی، سرنوشت انسان هایی گرفتار شده در میان ستیزه های دنیای مدرن را به تصویر می کشد.

کتاب گذری به هند

ادوارد مورگان فورستر
ادوارد مورگان فورستر، زاده ی 1 ژانویه ی 1879 و درگذشته ی 7 ژوئن 1970، رمان نویس، نویسنده ی داستان کوتاه، نویسنده ی اشعار اپرا و مقاله نویس انگلیسی بود. فورستر در یک خانواده ی ایرلندی/ولزی از طبقه ی متوسط جامعه به دنیا آمد. او تنها فرزند خانواده بود و در ابتدا، هنری مورگان فورستر نام داشت اما به هنگام غسل تعمید، به صورت تصادفی، ادوارد مورگان نام گرفت. مورگان، پدرش را در سال 1880 و قبل از تولد دو سالگی اش از دست داد.او پس از گذراندن دوران مدرسه و دانشگاه، به همراه مادرش به دور اروپا سفر کرد. ای...
نکوداشت های کتاب گذری به هند
Among the greatest novels of the twentieth century.
در زمره ی بهترین رمان های قرن بیستم.
Barnes & Noble

A Passage to India is one of the keenest, most beautifully written ironic novels of the time.
گذری به هند، یکی از هوشمندانه ترین و خوش ساخت ترین رمان های کنایه آمیز معاصر است.
New York Times review

EM Forster's most successful work.
موفق ترین اثر ای. ام. فورستر.
Guardian Guardian

قسمت هایی از کتاب گذری به هند (لذت متن)
ماجراجویی ها اتفاق می افتند، اما نه در زمان درست. زندگی، به ندرت، چیزهایی که می خواهیم را در زمانی که مناسب می دانیم، به ما می دهد.

بیشتر زندگی، آن قدر کسل کننده است که هیچ چیز درباره اش نمی توان گفت، و کتاب ها و حرف هایی که آن را جالب و جذاب می دانند، مجبورند به خاطر توجیه وجود خودشان، مبالغه کنند.

من با اختلاف ترجیح می دهم به جای فرزند، از خودم فکری به جای بگذارم. بقیه می توانند بچه داشته باشند.