مقدمه ای درجه یک از اساطیر. این کتاب با وضوح و حساسیت زیاد نوشته شده است.
من این کتابو خوندم. شاید از هیچی بهتره؛ اما ساختار بد و گیج کننده ای داره. خود نویسنده حرفی نداره و فقط گفتههای دیگران رو جمع آوری کرده؛ بدون اینکه بینشون پیوند برقرار کنه. فکر میکردم دربارهی تطبیق اسطوره هاست؛ که نبود.
بخشی از کتاب: آنگوس اوگ ( اسکاتلند و ایرلند) آنگوس اوگ[ آنگوس جوان] خدای گالی عشق است، و چون عشق همواره آدمها را جوان میکند، این نام بامسما است. چهار پرنده درخشان در اطراف سر او پرواز میکنند که تجسم بوسههای اویند. هر کس که صدای این پرندگان را بشنود، به طور قطع در دام عشق اسیر میشود. آنگوس، پسر دگدا( خدای خوب)، یا خدای متعال است. او همواره عاشق است...
کتاب در سه بخش تنظیم شده. در بخش اول اختصاص به تعریف اسطوره داره. در بخش دوم به روایت اسطورههای ملل مختلف از جمله هندی، ژاپنی، آمریکایی، بابلی، مصر و غیره در قالب دسته بندیهای آفرینش، عشق،مرگ و توفان، اخلاق و قیامت میپردازه. در بخش آخر هم به خوانش هایی مدرن از اسطوره از دیدگاه ساختارگرایی و روانشناختی پرداخته میشه. کتاب منبع خوبی برای علاقمندان به بحث اسطوره از جهت شناخت اسطوره و مقایسه انواع اسطوره در کشورهای مختلف هست و در ضمن ترجمه روان عباس مخبر هم به خواندن راحت کتاب کمک کرده.