1. خانه
  2. /
  3. کتاب نی زن کنار برنجزار

کتاب نی زن کنار برنجزار

4 از 1 رأی

کتاب نی زن کنار برنجزار

(زندگی و شعر شیون فومنی)
Nei-Zan Kenar-e Berenjzar
انتشارات: نشر ثالث
ناموجود
35000
معرفی کتاب نی زن کنار برنجزار
شیون فومنی(1325-1377) شاعر و ترانه سرا، از معدود شاعران موفق دوزبانة معاصر است که در شعر و غزل فارسی از شاعران برجسته و در شعر گیلکی از مردمی ترین شاعران گیلان به شمار می رود. اشعار گیلکی شیون، سرتاسر گیلان را در نوردیده و در دل مردم جای دارد. او شعر گیلکی را که در محاق فراموشی فرو رفته بود از نو زنده کرد و جان تازه ای در آن دمید.
درباره احمد ابومحبوب
درباره احمد ابومحبوب
احمد ابومحبوب سال ۱۳۳۵ در تهران به دنیا آمد. پدر و مادرش اهل بندرانزلی اما ساکن تهران بودند. دوره ابتدایی را در مدرسه آموزنده در محله نظام‌آباد طی کرد و بعد از گذراندن دوران دبیرستان، مدرک دیپلم خود را از دبیرستان شبانه خامنه‌ای گرفت. سپس در سال ۱۳۵۵ به دانش‌سرای راهنمایی تهران وارد شد و مقطع فوق دیپلم را گذراند. احمد ابومحبوب در اولین سال از بازگشایی دانشگاه بعد از انقلاب فرهنگی، در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران پذیرفته شد. او در رشته زبان ایتالیایی و کامپیوتر هم نمره قبولی را کسب کرده بود اما به دلیل علاقه‌اش به زبان و ادبیات فارسی، تحصیل در همین رشته را ادامه داد و در سال ۱۳۶۴ مدرک کارشناسی خود را گرفت و در سال ۱۳۶۹ مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه علامه طباطبایی به پایان رساند. ابومحبوب سپس در دوره دکترای همان رشته و در همان دانشگاه پذیرفته شد اما به دلیل اشتغال در آموزش و پرورش، موفق به ثبت نام در آن‌جا نشد. او در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات هم جزء پذیرفته‌شدگان بود و به همین دلیل، موفق به کسب مدرک دکتری زبان فارسی از این دانشگاه شد.
 از آثار احمد ابومحبوب به این کتاب‌ها می‌توان اشاره کرد: «دیوان رباعیات اوحدالدین کرمانی»، «ساخت زبان فارسی»، «کالبدشناسی نثر»،  «عروض و قافیه و نقد ادبی»، «یک حبه قند فارسی (۱۰ جلد)»، «فرهنگ چهارزبانه علوم اجتماعی» ، «در های و هوی باد»، «گهواره سبز افرا»، «کک کوهزاد»، «معروف کرخی» و «فمینیسم‌های ادبی». او همچنین مقاله‌های علمی بسیاری نوشته است.
دسته بندی های کتاب نی زن کنار برنجزار
مقالات مرتبط با کتاب نی زن کنار برنجزار
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نی زن کنار برنجزار" ثبت می‌کند