کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی

Literary Analysis: The Basics
کد کتاب : 18457
مترجم :
شابک : 978-9641914945
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 306
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2016
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 24 اردیبهشت

معرفی کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی اثر سلینا کوش

"اصول و مبانی تحلیل متون ادبی" به قلم "سلینا کوش" یک مرور کلی از اهداف و استراتژی های تجزیه و تحلیل ادبی است که شامل هر نوع متن به هر زبان از هر دوره ی زمانی است. این کتاب روش های به کار رفته توسط متخصصان امروزی - از دانشمندان دانشگاهی تا منتقدین کتاب - را بیان می کند و روش های جدیدی را به خوانندگان برای دسترسی به ادبیات مورد علاقه شان ارائه می دهد. خوانندگان عمومی و آکادمیک، با ژانرها ، قوانین ، اصطلاحات ، موضوعات ، رویکردهای انتقادی ، ادبیات و زمینه هایی آشنا می شوند که تجربه ی شخصی و ذهنی ادبیات را از اسطوره های باستان گرفته تا پرفروش ترین داستان های بزرگسال امروزی تقویت و غنی می کنند.
استفاده از استراتژی های تحلیلی و مثال هایی از شعر ، فیلم ، شاهکارهای کلاسیک ، رمان های گرافیکی و داستان های پرطرفدار، "اصول و مبانی تحلیل متون ادبی" به قلم "سلینا کوش" را قابل دسترسی تر می کند و مزایای نقد و تحلیل را در کمک به خوانندگان برای درک بینش های ادبیات برجسته می کند. هر فصل مجموعه ای از چارچوب های تحلیلی را ارائه نموده که به خوانندگان اجازه می دهد تا هر چه عمیق تر در متن تمامی ژانرها و قالب ها کاوش کنند. این کتاب با مطالب ارزنده اش، خوانندگان را قادر می سازد تا با در نظر گرفتن مسائل مربوط به فرم ، زمینه ، انتقاد و نظریه ، پژوهش خود را گسترش دهند. "اصول و مبانی تحلیل متون ادبی" استراتژی هایی را برای نوشتن تحلیل های ادبی در عرصه ی دانشگاهی و روزمره مانند نقد و بررسی های آنلاین به خوانندگان ارائه می دهد.

کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی

دسته بندی های کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی
قسمت هایی از کتاب اصول و مبانی تحلیل متون ادبی (لذت متن)
منتقد ادبی کسی نیست که در جلسه ای عمومی ( یا در مقاله ای در یک نشریه ی ادبی) عقاید شخصی خود را درباره ی فلان اثر ادبی یا بهمان نویسنده و شاعر به مخاطبانش ابلاغ می کند . اساسأ نقد معطوف به بیان عقیده ی شخصی درباره ی محاسن یا ضعف های هیچ اثر ادبی ای نیست . نقد ادبی تفحصی است درباره ی این که چه معانی تلویحی ای در متن شکل گرفته اند و نیز شکل گیری این معناهای متکثر از راه به کارگیری کدام راهبردهای معناسازانه میسر شده است . این تفحص ایجاب می کند که منتقد هرگونه گزاره درباره ی متن را بر پایه ی نظریه ای معین و با ارائه ی استدلال و با استناد به شواهدی از متن ، به طرزی مقنع با خواننده یا مخاطب خود در میان بگذارد.