1. خانه
  2. /
  3. کتاب جامعه ی نمایش

کتاب جامعه ی نمایش

نویسنده: گی دبور
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.3 از 1 رأی

کتاب جامعه ی نمایش

Comments on the Society of the Spectacle
انتشارات: آگه
٪10
255000
229500
3 از 1 رأی

کتاب جامعه نمایش

Comments on the Society of the Spectacle
انتشارات: علمی و فرهنگی
ناموجود
40000
معرفی کتاب جامعه ی نمایش
کتاب جامعه ی نمایش به اعتقاد بسیاری پیوند های نزدیکی با ایده های مطرح شده در وقایع مه 1968 در فرانسه برقرار می کند. گی دبور نویسنده این کتاب فتیشیسم کالای بی رحمانه و ادغام آن در شیوه های زندگی روزمره را به بهترین شکل ممکن در این جستار افشا می کند. دبور در این کتاب در اصل دوره ای را نقد می کند که در آن اصل "تماشای یکپارچه" حاکم است. عملا هر فرد در اینگونه جوامع نمایشی تمام ابعاد زندگی روزمره اش با این مسئله نمایش و تماشا گره خورده است. دبور به عنوان یک متفکر با گرایشات فکری چپ، ابعاد دهشتناک اینگونه زندگی را برای ما تشریح می کند.
گی دبور نظریه پرداز ، فیلسوف ، فیلمساز مارکسیست فرانسوی بود. در دهه 1960 ، دبور رهبری گروه بین المللی موقعیت گرایان را بر عهده داشت ، که بر شورش 1968 پاریس تأثیر گذاشت ، و در طی آن وی در اشغال سوربن شرکت کرد. برخی کتاب های او را به عنوان یک عامل اصلی برای قیام 68 قلمداد می کنند.
وی یکی از مهمترین متفکران معاصر بوده و از نیمه دوم قرن بیستم در تاریخ اندیشه جایگاه مهمی داشته است. به همین ترتیب ، کتاب او تحت عنوان "جامعه نمایش" یکی از "مهمترین کتاب قرن بیستم" بشمار می آید. او همچنان یک شخصیت نامتعارف و بحث برانگیز است ، خصوصا در میان دانشمندان سیاسی رادیکال و هنر مدرن اروپایی.
درباره گی دبور
درباره گی دبور
گی ارنست دوبور (Guy Ernest Debord) (زاده ۲۸ دسامبر ۱۹۳۱ - درگذشته ۳۰ نوامبر ۱۹۹۴)، تئوریسن مارکسیست فرانسوی، نویسنده، فیلمساز و از اعضای بنیانگذار بین‌الملل موقعیت گرایانه بود. وی همچنین مدت کوتاهی عضو جنبش سوسیالیسم یا بربریت بود. گی دوبور در پاریس متولد شد. پدرش هنگامی که او کودک بود درگذشت و او با مادربزرگش زندگی می‌کرد. پس از پایان دوران دبیرستان در دانشگاه پاریس در رشته حقوق به تحصیل پرداخت. او یک شاعر، نویسنده و فیلمساز انقلابی شد؛ و به همراه ژیل وولمان بین‌الملل لتریتس را بنیانگذاری کرد. وی در دههٔ ۱۹۶۰ بین‌الملل موقعیت گرایانه را رهبری می‌کرد که تأثیر بسیاری بر خیزش سال ۱۹۶۸ داشت. کتاب جامعهٔ نمایش او یکی از متون مؤثر در انقلاب ۱۹۶۸ بود. در دههٔ ۱۹۷۰ از فعالیت‌های خود کاست و بیشتر به فیلمسازی پرداخت. در ۳۰ نوامبرِ ۱۹۹۴ گی دُبور در خانه‌اش در ناحیهٔ اوورنی فرانسه با شلیکِ گلوله‌ای در قلبِ خویش، خود کشی می‌کند. پیکرش سوزانده و خاکسترش به رودِ سن ریخته می‌شود.

مقالات مرتبط با کتاب جامعه ی نمایش
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب جامعه ی نمایش"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب و این اندیشه از جامانده‌های تفکر انسان است. این کتاب پیش‌بینی وحشتاکی است از امروز، اکنون. گی‌دوبور همچون پیش‌گویی می‌نویسد و همچون فیلسوفی تحلیل می‌کند و همچون راهنمایی چراغ به دست، راه نشان می‌دهد. در عینت محض خود را از ما می‌پوشاند. زمانی دیگر (دور یا نزدیک) ارزش این کتتب مشخص خواهد شد. و درود و دست مریراد به ترجمه‌ی بهروز صفدری گرامی.

1403/02/27 | توسطپژمان حامدپور - کاربر سایت
1
|

کتاب دیگه قرار نیست بازچاپ بشه؟

1402/04/12 | توسطپرتقال
0
|

ترجمه جناب صفدری درست و دقیق با در نظرگرفتن این موضوع که ترجمه چنین کارهایی در منظومه فکری ایشون می‌گنجه. ترجمه دیگر کپی کار ایشون باید باشه

1401/11/26 | توسطکاربر سایت
0
|

کتابی برای دیروز، امروز و آینده.

1401/11/02 | توسطمیلاد - کاربر سایت
0
|