1. خانه
  2. /
  3. کتاب اسلام رسانه ها

کتاب اسلام رسانه ها

نویسنده: ادوارد سعید
3.5 از 1 رأی

کتاب اسلام رسانه ها

Covering Islam
انتشارات: توس
٪15
190000
161500
معرفی کتاب اسلام رسانه ها
درباره سعید و کتاب اسلام رسانه ها چاپ جدید با تجدید نظر کامل همراه با پیش گفتاری تازه و جامع از مولف از واقع گروگان گیری در تهران تا جنگ خلیج فارس و انفجار مرکز تجارت جهانی در آمریکا،شبحی غرب را تعقیب میکرده است«اسلام»از یک سو تصویر اسلام رسانه های گروهی،دولتمردان و کارشناسان دانشگاهی و بازرگانی آمریکا و اروپا آن را متعادل تروریسم و شوریدگی و مالیخولیای مذهبی قلمداد میکند و از سوی دیگر حکومتهای کشورهای اسلامی دولتهای نامنتخب مردم خود را و گاه منتخب آنان را تحت لوای اسلام توجیه میکنند. در این اثر متفاوت و ماندنی که یکی از پیشروان تفکر اجتماعی در آمریکا ادوارد سعید فلسطینی الاصل مقدمه مشروح و تازه ای برای چاپ جدید آن نگاشته ریشه ها و بازتاب های یکدست و واحد همه رسانه های (مطبوعات،رادیو و تلویزیون)غرب و گاه تفاوت دیدگاه اروپایی با امریکایی را بررسی میکند.ادوارد سعید با ترکیبی جالب از سیاست معاصر و نقد ادبی فرضها و گمانها و تحریفاتی که حتی در زیر ساخت«عینی»ترین پوشش های مطبوعاتی و رادیو،تلویزیونی درباره اسلام موجود است را مطرح می سازد. هرکس روابط میان غرب و جهان سوم پس از دوران استعمار را مورد بررسی و مطالعه قرار دهد،ممکن نیست آثار ادوارد سعید را نادیده بگرید. بررسی کتاب نیویورک تایمز ادوارد سعید،ترکیبی درخشان از پژوهش،زیبایی شناسی و فعالیت سیاسی است.او در تمام قلمروهای اندیشه ما را به تکاپو و مبارزه دعوت میکند بررسی کتاب واشنگتن پست سعید استادی بی پروا در ظرفیت های تحلیل ادبی و اجتماعی است تونی موریسون برنده جایزه نوبل سعید متعلق به آن گروه کوچک روشنفکران آمریکایی است که درباره جهان پیرامون حرفی برای گفتن و قلمی دلپذیر در نوشتن دارند.
درباره ادوارد سعید
درباره ادوارد سعید
ادوارد ودیع سعید (۱ نوامبر ۱۹۳۵ در اورشلیم، فلسطین تحت سرپرستی بریتانیا – ۲۵ سپتامبر ۲۰۰۳ در نیویورک) نظریه‌پرداز ادبی، منتقد فرهنگی و فعال سیاسی فلسطینی - آمریکایی است. وی در دانشگاه‌های هاروارد و پرینستون درس خوانده بود و استاد زبان انگلیسی و ادبیات تطبیقی در دانشگاه کلمبیا بود.
سعید به عنوان یکی از بنیان‌گذاران نظریه پسااستعماری (Postcolonial theory) شناخته می‌شود. نظریهٔ شرق‌شناسی (=اورینتالیسم) از ابتکارات فکری اوست. در ۱ نوامبر ۱۹۳۵ در اورشلیم (که در آن زمان تحت قیمومیت انگلیس بود) متولد شد. پدرش یک بازرگان آمریکایی فلسطینی‌الاصل بود به نام سید محسن سعید که پیش از تولد سعید به قاهره مهاجرت کرده بود. مادرش فلسطینی بود و هر دو از مسیحیان پروتستان بودند. خواهرش رزماری سعید زهلان نیز تاریخ‌دان و نویسنده‌است.
او تا ۱۲ سالگی به طور متناوب در اورشلیم و قاهره به سر می‌برد. سعید خود را «یک مسیحی احاطه شده توسط فرهنگ اسلامی» می‌خواند. نام کوچک او را مادرش به دلیل علاقه به پرنس ادوارد (شاهزاده ولز در سال تولد او) انتخاب کرده بود. او از بحران هویتی خود این‌چنین یاد می‌کند:
در تمام سال‌های آغازین عمرم یک دانش‌آموز غیرعادی ناجور بودم: یک فلسطینی که در مصر درس می‌خواند، با یک نام کوچک انگلیسی، یک گذرنامه آمریکایی و بی هیچ هویت مشخصی... پس از سال ۱۹۴۸ وقتی خانواده‌ام به مصر آواره شدند، تمام دوران تحصیل خود را در مدارس خصوصی درجه اول بریتانیایی گذراندم که برای پرورش نسل نوینی از اعراب با پیوندهایی عمیق با بریتانیا تأسیس شده بودند. آخرین‌شان کالج ویکتوریا در اسکندریه بود. ملک حسین اردن، و تعدادی از وزرا و نخست‌وزیران و بازرگانان نامی آینده اردنی، مصری، سوری و سعودی هم‌کلاسی و هم‌دوره‌ای من بودند. البته چهره نامداری چون میشل شلهوب شکنجه‌گر اصلی آن‌جا بود که او را در دنیای سینما با نام عمر شریف می‌شناسند.
سعید برای ادامه تحصیل به مدرسه مونت‌هارمون آمریکا رفت و مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه پرینستون دریافت کرد. در همین سال برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه هاروارد شد و در سال ۱۹۶۰ کارشناسی‌ارشد و ۱۹۶۴ دکترای خود را در ادبیات انگلیسی دریافت کرد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب اسلام رسانه ها" ثبت می‌کند