در این کتاب از طیف گسترده ای از متخصصان دعوت به همکاری شده و طیف رویکردهایی که آنها نشان می دهند تضمین می کند که این جلد، نماینده فلسفه امروزی قرون وسطایی است. تصویری که از قرون وسطا پدیدار می شود ، درخشان است.
توسیدیدس با استفاده از فعل فلسفیدن از قول پریکلس، سیاستمدار آتنی، چنین ادعا می کند: «ما عاشق خردمندی هستیم بی آنکه نرم و ملایم بشویم.» ادعای خردمندی و احترام به آن در یونان باستان به هیچ وجه محدود به کسانی نبود که سنت غربی، با تکیه بر بررسی ارسطو از اندیشمندان پیشین در مابعدالطبیعه، کتاب اول، عملا به عنوان «فیلسوف» مشروعیت می بخشد. فصل کنونی دو وظیفه برای خود قائل است: بیان نکاتی درباره ی شرایط اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جهانی که فلسفه ی یونانی، آن گونه که تعریف می کنیم، در آن آفریده شد؛ و اشاره به نحوه ی طرح و بحث موضوعاتی که «فلسفی» طبقه بندی شان می کنیم یا آشکارا پیامدهای ضمنی فلسفی دارند، توسط آثاری که این روزها به عنوان «ادبیات» یا «هنر» تقسیم بندی می شوند، و به این گونه بازگرداندن فلسفه به بستر فراخ تر خرد.
درود؛ درباره این کتاب در تطبیق با متن اصلی، توصیه بنده ترجمه حسن مرتضوی و نشر چشمه است. هر چند فعلا این مجلد را بررسی کردم و این به معنای تایید قطعی برتری ترجمه در سایر مجلدات نیست، چه بسا آشنایی مترجم در سایر موضوعات محدودتر باشد یا به دلیل تعجیل در کار دچار لغزشهایی گشته باشند؛ به هر رو، در جلد اول برتری با نشر چشمه بود؛ کیفیت چاپ هم که با اختلاف بهتر است؛ سایر مجلدات این مجموعه ارزشمند را نیز بررسی خواهم کرد و نظرم را خواهم گفت؛ در مجموع، هر دو ترجمه نیز خوبند؛ ارادتمند - محمدرضا جاوید
مترجم این کتاب درمدت ۲۰ سال بدون سابقه کلی کتاب ترجمه کرده، استاددانشگاه بوده و ازاونور هم درروستاشون گشت وگزارکرده و نیزالمانی وفرانسوی کارکرده. الان به درجه استادتمامی رسیده. همیشه سعی داشتم بفهمم که چگونه میشود با هوش متوسط که ایشان دارد، کلی بچه بزرگ کنی و هفته ای چندروزدر روستایی در کلیبر زنبورداری کنی و همزمان تدریس و پایان نامه وترجمه و زبان خوانی کنی. اما بعدازاینکه درتورش افتادم فهمیدم ایشان توانایی دارد. ان هم خاص. تواناییش به کارگیری اجنه است برای تفریح و ایجاداسباب رشد خود.اماقطعایکی ازاین روزهاسرش به سنگ میخورد
سحربعدازشرک بزرگترین گناه است و خداوندبدترین عاقبت رابرای ساحررقم میزند.خداخودش رسوایش کند.
کدوم نشر ترجمه بهتری دارد؟ آیا نشر چشمه چطوره؟
تاریخ فلسفه راتلج نشر علمی و فرهنگی یا نی یا ... هم بیارید لطفا...نشر چشمه چندین نفر متخصص پرسیدم گفتن خوب نیست.
سلام و وقت به خیر. این کتاب با نام «تاریخ فلسفهی غرب» و به صوررت جلدهای مجزا توسط انتشارات حکمت منتشر شده که در سایت موجود است و میتونید مشاهده و خرید کنید. متشکریم از شما
کسی که به شما گفته ترجمه خوب نیست، نگفته این کتاب اصلا توسط نشر علمی و فرهنگی یا نی منتشر نشده است؟! نششر علمی و فرهنگی تاریخ فلسفه کاپلستون را منتشر ساخته است که بهکل کتاب دیگریست؛ این مجموعه اما به عقیده بنده از کاپلستون نیز خواندنیتر بود. ترجمه حسن مرتضوی عالیست. البته ترجمه حکمت نیز بسیار خوب است.
سلام.این مجوعه رو میشه به طور مستقل هم خوند یعنی مثلا میشه جلد پنجم این کتاب رو خوند بدون اینکه جلدهای قبلش رو خونده باشیم ؟
نه نه
درود ،بنظرم میشود،ولی خب اطلاعاتی درباره کتابهای دیگر مجموع هم داشته باشید کمک میکند تا بهتر (برای مثال)جلد پنج را بفهمید .