با ایده هایی ارزشمند درباره ی این که چطور می توانیم آزادی مان را در آینده ای مبهم حفظ کنیم.
این نویسنده ی آمریکایی، تمام توهمات و پندارهای غلط درباره ی خودمان را از بین می برد.
روشنگرانه و هشداردهنده.
رئیس جمهور، یک ناسیونالیست است که با وطن پرست بودن تفاوت دارد. یک ناسیونالیست، ما را تشویق می کند که در بدترین حالتی که می توانیم، باشیم و سپس به ما می گوید که بهترین هستیم.
این تفکر آمریکایی عجیب مبنی بر این که پول دادن به کمپین های انتخاباتی، آزادی بیان است به این معنی است که ثروتمندان از آزادی بیان و قدرت رأی بسیار بیشتری نسبت به سایر شهروندان برخوردار هستند.
قهرمان رمان دیوید لاج می گوید که آدم از آخرین باری که در حال معاشقه است، خبر ندارد. رأی دادن هم مثل همین است. برخی از آلمانی هایی که در سال 1932 به حزب نازی رأی دادند، بدون شک می دانستند که این آخرین انتخابات واقعا آزاد خواهد بود، اما اکثر مردم هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتند.
می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.
در این کتاب ، شما با خواندنِ مختصر و مفید و گزینشیِ تاریخ سیاسی و اجتماعی قرن بیستم ، با بیست درس مهم در ارتباط با چگونگیِ مواجهه با نظامهای استبدادی یا توتالیتر و روش هایِ غلبه بر آنها برای رسیدنِ به آزادی و عدالت ، آشنا میشوید. نکاتِ ارائه شده کاملاً منطبق با شرایط امروزی بوده و کاربردی میباشند.
لطفاً مشخصات ترجمه نشر گمان اصلاح شه
سلام و وقت به خیر. متشکریم از تذکر شما. اصلاح شد
کدوم ترجمه بهتره ؟
ترجمهی پژمان طهرانیان چاپشده در نشر نو روانتر و مناسبتره. چنین متنی یه ترجمهی ساده و روان میطلبه اما بابک واحدی متن رو ثقیل و حتی بعضا گنگ برگردونده.