1. خانه
  2. /
  3. کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک

کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک

نویسنده: ناصر کشاورز
پیشنهاد ویژه
5 از 1 رأی

کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک

می می نی 8
Mimini
انتشارات: افق
٪25
55000
41250
معرفی کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک
«می‌می‌نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک» جلد هشتم از مجموعه 12 جلدی کتاب‌های می‌می‌نی است. این مجموعه قصه‌های منظومی را برای خردسالان روایت می‌کند. ترانه‌های این مجموعه سرودۀ ناصر کشاورز هستند. شخصیت اصلی این مجموعه یک میمون کوچولوی بازیگوش و بامزه‌ است. ماجراهای او و مامانش به زبان شعر و در قالب کتاب‌های تصویری در این مجموعه روایت می‌شوند. در هر جلد از این مجموعه رفتاری از می‌می‌نی سر می‌زند که مشکل‌ساز است و یا حادثه‌ای برای او رخ می‌دهد که باعث می‌شود او باتجربه‌تر بشود.
«می‌می‌نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک» اقتباسی از کتاب «بابلز به مدرسه می‌رود» است و در قالب شعر اولین روز حضور می‌می‌نی در مهدکودک را روایت می‌کند و به تجربیات اولین روز او در مهدکودک می‌پردازد. هر بچه‌ای در مواجهه با روز اول مهدکودک ممکن است رفتار خاصی را در پیش بگیرد؛ برخی مشتاق هستند و برخی دچار ترس می‌شوند و... در این داستان می‌می‌نی دوست دارد که به مهدکودک برود. در مهدکودک به می‌می‌نی خیلی خوش می‌گذرد و دوستان جدیدی پیدا می‌کند. او مشتاق است تا فردا از راه برسد و او دوباره نزد دوستانش برود.
شعرها و تصاویر کتاب برای خردسالان جذاب است و فضای جالبی از مهدکودک را نشان می‌دهد و بچه‌ها را برای رفتن به مهدکودک آماده می‌کند. علاوه بر این، در این کتاب سعی شده است به زبان شعر، نکاتی نیز به بچه‌ها آموزش داده بشود. نکات اخلاقی، مهارت پیدا کردن دوست و مهارت‌های اجتماعی و رفتاری از جمله مواردی است که در این داستان‌ها به شکل غیرمستقیم به خردسالان آموزش داده می‌شود.
ناصر کشاورز که از شاعران شناخته‌شده و باتجربۀ ادبیات کودک و نوجوان است. او در این مجموعه کتاب‌ها کوشیده است با زبانی ساده و شیرین در قالب ترانه‌هایی شنیدنی، داستان را برای بچه‌ها روایت کند. در کنار این شعرهای ساده، تصاویری زیبا نیز وجود دارد که توجه کودکان را جلب می‌کند و کتاب را برای آن‌ها جذاب‌تر می‌کند.
کتاب «می‌می‌نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک» برای کودکان جذاب و برای والدین مفید است. والدین با این کتاب و شعرهای ساده‌اش می‌توانند فرزندشان را برای رفتن به مهدکودک آماده کنند.
درباره ناصر کشاورز
درباره ناصر کشاورز

ناصر کشاورز (زادهٔ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۱ در تهران) شاعر و نویسنده کتاب‌های کودکان است. وی دارای نشان درجه یک هنری است. ناصر کشاورز در پنج سالگی همراه با خانواده راهی دامغان شد. تحصیلات ابتدایی تا دیپلم متوسطه را در دامغان گذراند. وی در سال ۱۳۶۷ در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه پذیرفته شد اما پس از یک ترم تحصیل انصراف داد. ناصر کشاورز یک دختر و یک پسر دارد. دختر او با نام کلاریز کشاورز موسیقی‌دان و نوازنده فلوت است. ناصر کشاورز فعالیت رسمی خود را با مجله کیهان بچه‌ها شروع کرد و نخستین شعر او در سال ۱۳۶۲ در همان مجله به چاپ رسید. اولین کتاب ناصر کشاورز با نام «من و مرغابی‌ها» در سال ۱۳۶۵ منتشر شد. ناصر کشاورز علاوه بر شعر، در زمینه موسیقی نیز فعالیت می‌کند و نوازنده عود و گیتار است. از ناصر کشاورز تا کنون بیش از ۱۶۰ عنوان کتاب در حوزه ادبیات کودکان منتشر شده‌است؛ و از او به عنوان پرکارترین شاعر کودک یاد می‌شود. برخی از آثار او عبارتند از:

مجموعهٔ ۱۲ جلدی شعرهای نی‌نی کوچولو، مجموعه ۱۲ جلدی می‌می‌نی و مامانش، مجموعه ۴ جلدی دویدم و دویدم، از این طرف لطفاً فقط هیس، مرا یک دایناسور درسته قورت داده، مجموعه وگی ورجه

مقالات مرتبط با کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک" ثبت می‌کند