1. خانه
  2. /
  3. کتاب سکانس کلمات

کتاب سکانس کلمات

نویسنده: حسن حسینی
3.3 از 1 رأی

کتاب سکانس کلمات

(مقالات، روایات، خاطرات)
Word sequence
انتشارات: نشر نی
٪15
320000
272000
معرفی کتاب سکانس کلمات
سیدحسن حسینی شاعر، نویسنده، محقق و مترجم بود. کتاب های بیدل سپهری و سبک هندی، مشت در نمای درشت دو نمونه از پژوهشگری، براده ها و مقالات مثالی برای نویسندگی متفکرانه و عالمانه ی او، گنجشک و جبرئیل، سفرنامه ی گردباد و نوشداروی طرح ژنریک نمونه هایی از شیوه ی شعرهای اوست. او شاعری تجربه گرا و همواره مبتکر بود. تسلطش بر زبان عربی و انگلیسی او را بی واسطه با جریان های ادبی و هنری سایر کشورها آشنا می کرد؛ شعر و آینه و حمام روح دو نمونه از ترجمه های سیدحسن حسینی است. در دهه ی هفتاد به پژوهش در حوزه ی زبان شناسی با تمرکز روی سبک زبانی قرآن و شعر حافظ پرداخت که نتیجه ی آن تحقیقات وسیعی با عنوان «سبک قرآن و زبان حافظ» است که به زودی به چاپ خواهد رسید. سیدحسن حسینی در اول فروردین سال ۱۳۳۵ در محله ی سلسبیل تهران به دنیا آمد و در بامداد نهم فروردین سال ۱۳۸۳ بدرود حیات گفت.
درباره حسن حسینی
درباره حسن حسینی
سید حسن حسینی (زاده ١ فروردین ۱۳۳۵ تهران – درگذشته ۹ فروردین ۱۳۸۳) شاعر، مترجم، نویسنده و پژوهشگر معاصر ایرانی بود. برخی به او لقب "سیدالشعرای شعر انقلاب" داده اند. او برگزیده اولین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر در بخش آئینی بود. سید حسن حسینی در ١ فروردین ماه سال ۱۳۳۵ در محله سلسبیل تهران به دنیا آمد. وی بعد از دریافت دیپلم طبیعی، لیسانس رشته تغذیه را از دانشگاه مشهد دریافت کرد. فوق‌لیسانس و دکترای خود را، در رشته ادبیات فارسی گذراند. وی مسلط به زبان عربی بوده و با زبان‌های ترکی و انگلیسی در حد استفاده از منابع و مآخذ و صحبت کردن و نوشتن آشنا بود.
وی از سال ۱۳۵۲ نوشتن و سرودن را در مطبوعاتِ قبل از انقلاب علی‌الخصوص مجلهٔ فردوسی آغاز کرد و در سال ۱۳۵۸، حوزهٔ اندیشه و هنر اسلامی را که به همراه محمد رضا حکیمی و رخ صفت، تهرانی و آیت‌الله امامی کاشانی، راه‌اندازی کرد که مسئولیت بخش ادبیات و شعر را به همراه قیصر امین پور بر عهده داشت.
در دورهٔ آموزشی سربازی بود که جنگ شروع شد. بعد از اتمام دورهٔ آموزشی، با اینکه رَسته بهداری داشت، مسئولیت رادیو ارتش را به عهده گرفت تا چند سال بعد از آزادی خرمشهر، در رادیو ارتش ماند اما به دلیل طولانی شدن جنگ به حوزه‌هنری بازگشت. وی در سال ۱۳۶۶ در اثر اختلافاتی که با مدیر وقت حوزه‌هنری داشت، به همراه جمعی از دوستان از جمله قیصر امین پور استعفا کرده و به تدریس در دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه آزاداسلامی مشغول شد.
دکتر سید حسن حسینی از سال ۱۳۷۸ در واحد ویرایش رادیو تهران تا پایان عمر حضور داشت. دکتر حسینی اوایل دهه هشتاد شمسی دوباره به حوزه اندیشه و هنر اسلامی در خیابان حافظ دعوت شد که کلاس های آزاد سبک هندی را برگزار می کرد و در یکی از این جلسات رسول ملاقلی پور(کارگردان سینما)نیز حضور داشت.
وی در سال ۱۳۷۹ مجموعهٔ کامل غزلیات بیدل دهلوی را که نزدیک به سه هزار غزل را در بر می‌گیرد به صورت ضبط شده خواند. حوزه فعالیت‌های او شامل شعر، تحقیق، ترجمه و تألیف بود. او سالهای آخر عمرش را به سبک‌شناسی قرآن و زبان‌شناسی حافظ مشغول بود و در ۹ فروردین ۱۳۸۳ بر اثر سکته قلبی، درگذشت.
سید حسن حسینی در چهارمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۳ مورد تقدیر قرار گرفت. میدانی در محله طرشت تهران به نام این شاعر معاصر نام‌گذاری شده‌است.
دسته بندی های کتاب سکانس کلمات
نظر کاربران در مورد "کتاب سکانس کلمات"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

از تلاش شما برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه قدردانی ،کمترین کاراست 🥀🌷👏.

1401/03/28 | توسطجهان - کاربر سایت
1
|