این کتاب هوشمندانه و زیبا نوشته شده می تواند به زنان در شکستن الگوی عشق احمقانه کمک کند.
حتی اگر زنی نباشید که بیش از حد خود را دوست نداشته باشد ، این کتاب یادآوری خوبی است که ما واقعا زندگی خود را می سازیم و قرار است عشق یک اتفاق شاد باشد.
نحوه تمایز بین عشق ورزیدن غیرعاقلانه و دوست داشتن سالم همان کاری است که نوروود در صدد انجام آن است.
عشقی که با تأمل همراه باشد عشقی ناسالم است. وقتی بخش اعظم صحبت ما با دوستان نزدیکمان درباره کسی است که او را دوست داریم وقتی به او و مسائلش، افکار و احساساتش بهای بیش ازاندازه می دهیم. وقتی تقریبا همه جملاتمان را بانام او شروع می کنیم عشق بی تناسب داریم شیفته هستیم. وقتی از دم دمی مزاجی ها، از بدخلقی ها، از بی تفاوتی ها و از تحقیر کردن هایش بی تفاوت می گذریم عشق بی تناسب داریم.
وقتی بسیاری از ویژگی ها، ارزش ها و رفتارهایش را نمی پسندیم و بااین حال با آن ها کنار می آییم و فرض را بر این می گزاریم که اگر بیشتر محبت کنیم می توانیم او را تغییر دهیم شیفته بی جهت هستیم و عشق بی تناسب داریم. به رغم همه ی این نارضایتی ها شیفتگی به قدری میان زنان شایعه است که گمان می کنیم روابط زن و مرد نباید از چهارچوب خارج باشد. برای بسیاری از ما این تجربه بارها تکرار شده است. در این کتاب به این موضوع می پردازد...
اگر شما هم درگیر همسری هستید که فکر و ذکرتان را به خود مشغول کرده، بدانید که ریشه های این مشغله ذهنی به جای عشق، هراس بوده است. زنانی که اضطرار گونه و بیش ازحد تناسب محبت می کنند پر از هراس هستند، هراس از تنها شدن، هراس از این که کسی آن ها را دوست نداشته باشد، هراس از اینکه ارزشمند نباشند، نادیده انگاشته شوند و فراموش گردند. ما عشقمان را ارزانی مردها می کنیم به این امید که به پایان هراس برسیم؛ اما اگر محبت تولید محبت متقابل نکند به هراسمان اضافه می شود. وقتی با روشی که انتخاب کرده ایم به خواسته خود نمی رسیم بیشتر محبت می کنیم و گرفتار عشق بی تناسب می شویم.
با توجه به خلاصه وچکیدهی کتاب، این کتاب رو خریداری کردم، با تعریف هایی که از زنان شیفته داشت، خودم رو جزو این دسته میدونستم. اما آنالیز شخصیتی که داخل کتاب بیان کرده بود اصلا حتی به من شبیه هم نبود. یک مقدار به نظر میاد تفکرات فمنیستی هم چاشنی این کتاب شده بود. زنان قوی و مستقل بدون نیاز به مردان. که با مبنای خانوادهی مستحکم ایرانی کمی زاویه داشت.
زندگی من بیاغراق به قبل و بعد از مطالعهی این کتاب تقسیم میشه. بارها طی مطالعه به خودم نهیب ژدم که کاش سالها پیش خونده بودمش. آموختم به عنوان یک انسان ارزشمندم و راه پر کردن خلاءهای شخصیتی، پرداختن به خود و شکوفائیه. نه مادری کردن برای دیگران و کسب محبت و توجه (خودآگاه / ناخودآگاه) از آدمها. کتابی کم حجم ولی عمیق و دقیق، با ترجمهی عالی آقای قراچهداغی. به تمام کسانی که ویژگی پررنگشون مهربونی بیش از حده، توصیه میکنم. شما رو با ابعاد دیگهای از واقعیات پشت رفتار مواجه میکنه. و البته مواجهه گاهی درد داره. قوی باش و جا نزن و بپذیر همه کمبودها و اشکالاتی داریم و دونستن و برطرف کردنشون یهتر از ندونستن و افتادن در یک چرخه معیوب بی انتهاست که هم به خودت و هم به دیگران آسیب میزنه.
این کتاب راپیشنهادمیکنم باخواندن این کتاب به درک وآگاهی عمیقتری نسبت به خود خواهیم رسید پیشنهادمیکنم حتمابخوانید وازنکات کاربردی اش استفاده کنید وبه هرکس دوستش دارید هدیه بدهید