1. خانه
  2. /
  3. کتاب بصیرت تاریخی

کتاب بصیرت تاریخی

نویسنده: موسی نجفی
3.1 از 1 رأی

کتاب بصیرت تاریخی

(اصول شناخت تاریخ تحولات معاصر ایران)
Historical insight
انتشارات: آرما
٪15
150000
127500
معرفی کتاب بصیرت تاریخی
این اثر دومین کتاب از مجموعه کتاب های «و انتم الاعلون» است که به موضوع تاریخ،تفکر و تمدن می پردازد. «بصیرت تاریخی» نام مجموعه ای از نوشتارها و گفتارهایی است که محدوده زمانی پنج قرن اخیر تاریخ معاصر ایران را در بر می گیرد و از عصر صفویه تا انقلاب اسلامی را شامل می شود.
مباحث کتاب بیشتر در حوزه تاریخ تحلیلی و اندیشه سیاسی سیر می کند به گونه ای که با نظر به سنت و تجدد و با عبور از تحولات تاریخی به جنبش های اسلامی، ورود غرب به ایران، توجه به نقش مرجعیت و اجتهاد و هویت ملی به خصوص در عهد صفویان و مشروطیت پرداخته و این مقولات فکری مهم را مورد توجه و کانون پژوهش خود قرار داده است.
حاصل این رفت و برگشت بین تحولات تاریخی و اندیشه تاریخی-اجتماعی و سیاسی، سرنخ هایی را برای شناخت تاریخ معاصر به دست می دهد که می تواند متضمن «بصیرت تاریخی» باشد. مطلب مهمی که امروز به عنوان ریشه و با مدخل «بصیرت سیاسی» می تواند مورد ارزیابی قرار گیرد.
درباره موسی نجفی
درباره موسی نجفی
موسی نجفی عضو سابق هیئت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، مدیر گروه اندیشه سیاسی دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و رئیس پژوهشکده فرهنگ، انقلاب و تمدن اسلامی و رئیس گروه نظریه پردازی انقلاب اسلامی و مدیر گروه دوره دکترای علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و استاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.او صاحب «نظریه تکوین و تکون هویت ملی ایرانیان» در کرسی های نظریه پردازی است. نجفی به خاطر تألیف کتاب مراتب ظهور فلسفه سیاست در تمدن اسلامی برنده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد. این کتاب همچنین جز کتب برگزیده معرفی شده توسط دبیرخانه دین پژوهان کشور در سال ۱۳۸۲ است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بصیرت تاریخی" ثبت می‌کند