1. خانه
  2. /
  3. کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)

کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)

3.4 از 1 رأی

کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)

گفتار فلسفی
Ethics
ناموجود
350000
معرفی کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)
در گفتارهای این کتاب، نویسنده، آراء و افکار بزرگان جهان اسلام را در باب «اخلاق» عرضه می دارد و با استفاده از نظریه های آنان و انتقاد از بعضی مکاتب، حقایق نهفته ای را در این باب، آشکار می سازد.گفتاری که در این مجموعه، با استفاده از آیات و احادیث، بحث و ارزیابی شده عبارت اند از : آرای دانشمندان درباره اخلاق، اخلاق بشری و الهی، اخلاق براساس سودجویی یا ایمان، اخلاق طبیعی یا نظریه تکامل، تشخیث بیماری های اخلاقی، پیشگیری و درمان بیماری های اخلاقی، آفات طبیعی و شرور نفسانی، عیبجویی، انتقاد و تغافل.
اخلاق از نظر همزیستی و ارزش های انسانی در بردارنده بیست گفتاردر موضوعات مختلف اخلاقی است که خطیب توانا مرحوم حجه الاسلام والمسلمین فلسفی در سخنرانی های مختلف بیان داشته است و پس ازتجدیدنظر و پاره ای اضافات توسط وی، به چاپ رسیده است.
هر گفتار به موضوع خاصی می پردازد. گفتارها با آیه یا روایتی در موضوع مورد بحث، آغاز و با آیه یا روایتی پایان می یابد.
نویسنده در طرح مباحث، علاوه بر استفاده از آیات و روایات،شواهدی از تاریخ و مطبوعات نیز آورده است. برجستگی دیگر این اثر نقل دیدگاه های دانشمندان و روان شناسان و نقد آن ها است.
درباره محمدتقی فلسفی
درباره محمدتقی فلسفی
محمد تقی فلسفی (تنکابن ۱۲۸۷ – جمعه ۲۷ آذر۱۳۷۷ تهران) واعظ مشهور و از شخصیت‌های مبارز انقلاب اسلامی ایران به‌شمار می‌آید. وی به دلیل منبرها و مبارزات ضد دولت پهلوی و مواعظ مشهورش شناخته شده‌است. وی در ۲۴ فروردین ۱۲۸۷ (یازدهم ربیع‌الاول ۱۳۲۶ قمری) در تنکابن به دنیا آمد. پدر او محمدرضا تنکابنی (متولد ۱۲۸۲ هجری قمری)، فرزند محمد واعظ تنکابنی، از علمای برجستهٔ مازندران و تهران بود. مادر وی طوبی خانم فرزند ابوالحسن تاجر اصفهانی بود.
دوران کودکی وی عمدتاً در منزل و زیر نظارت مستقیم پدرش سپری گردید. در ابتدای هفت سالگی به دبستان توفیق رفت و تحت مراقبت محمدرضا توفیق به فراگیری خواندن و نوشتن و مقدمات صرف و نحو و علوم دینی پرداخت. صرف و نحو را به صورت کلاسیک نزد شیخ محمد رشتی خواند و ادبیات را در مدرسه حاج ابوالفتح فرا گرفت. پس از آن به فراگیری فقه و اصول روی آورد و از مکتب شیخ محمدعلی کاشانی در مدرسه عبدالله خان و آقا شیخ مهدی در مدرسه محمدیه بهره برد. فراگیری علوم را تا بدانجا طی کرد که در درس سطح پدرش محمدرضا تنکابنی شرکت جست که در آن زمان ایشان سطح قوانین و شرح لمعه را درس می‌داد. پس از آن نیز مقداری بحث‌های فلسفی را آموخت. مدرسین فلسفه او مهدی آشتیانی، ابراهیم امامزاده زیدی، کاظم عصار و طاهر تنکابنی بودند.
پس از مدتی به تشویق مادر زمینه‌ای جهت منبری شدن وی ایجاد شد. نخستین منبر را در مسجد فیلسوف که پدرش شب‌ها در آنجا نماز جماعت اقامه می‌کرد ایراد کرد که مورد تحسین حضار قرار گرفت. استقبال از منبر وی و ذوق ذاتی او باعث ترقی سطح منبر وی گردید تا آنجا که هم‌زمان با ادامه تحصیل، رفته رفته در ایام هفته، منبرهای خانگی و عمومی متعدد ایراد می‌کرد.
چون کارش را بر اساس منبر قرار داد بود، لازم بود سطح آگاهی خود از مدارج دروس سطح و خارج را به مقداری که نیاز منبر بود افزایش دهد که برای این امر و جهت ادامه تحصیل به قم عزم سفر کرد و ایامی را از رهگذر درس عبدالکریم حائری بهره برد.
دسته بندی های کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)
مقالات مرتبط با کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی (دو جلدی)" ثبت می‌کند