1. خانه
  2. /
  3. کتاب خلوت فکر

کتاب خلوت فکر

نویسنده: احمد سمیعی
3.4 از 1 رأی

کتاب خلوت فکر

Khalvat-e Fekr
انتشارات: هرمس
ناموجود
198000
معرفی کتاب خلوت فکر
این کتاب وقتی منتشر خواهد شد که مسائل بزرگ مورد مناقشه امروزی جهان هنوز لاینحل مانده است حالیا و تا چندی پس از این جهانی که در آن زیست میکنیم با شک و تردید باید قرین باشد و در میان بیم و امید نوسان کند. چنین پیداست که پیش از نیل به یقین خواهم مرد نمیدانم واپسین سخنانم
دگر از روز درخشان خبری نیست
اینک ماییم و ظلمت
خواهد بود یا چنانکه گاهی پروای خیال بستن آن میکنم:
روزگار خوش جهان با ی گردد
هان که بار دیگر در عصر طلای هستیم
آسمان لبخند می زند ایمان ها و امپراتوری ها می درخشند
همچون بازماندههای خواب خوشی گریزپا

هر آنچه در قوه داشته ام کرده ام تا با گرانی ناچیز خود کفه ترازو را سنگین تر سازم و آن را به جانب امید کج کنم اما این فقط تلاشی بود در برابر نیروهای سترگ. باشد که نسلهای دیگر در آنجا که نسل من ناکام شد کامیاب شوند.
درباره احمد سمیعی
درباره احمد سمیعی
احمد سمیعی گیلانی زادهٔ ۱۱ بهمن ۱۲۹۹ مترجم و نویسندهٔ ایرانی و عضو پیوستهٔ فرهنگستان زبان و ادب فارسی است. سمیعی در کوچهٔ افشارها، سنگلج تهران در خانواده‌ای گیلانی به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت گذراند و سپس وارد دانشگاه تهران شد. در اواخر دههٔ ۱۳۴۰ به‌عنوان ویراستار در مؤسسه انتشارات فرانکلین آن زمان مشغول خدمت شد و به‌موازات آن دورهٔ کارشناسی‌ارشد زبان‌شناسی را در دانشگاه تهران می‌گذراند. او در کنار حرفهٔ ویراستاری، چند کتاب در زمینهٔ آیین نگارش و ویرایش تألیف‌کرد و مقاله‌های ارزشمندی را در مجلات متعددی نظیر پیک جوانان، کتاب امروز و رودکی به چاپ رسانید. سمیعی کار ترجمه را با برگرداندن رمان دلدار و دلباخته، از ژرژ ساند شروع کرد و بعداً آثاری را از نویسندگان بزرگی مانند ژرژ پرک و گوستاو فلوبر به فارسی برگرداند. او تا خرداد ۱۳۹۸ سردبیری نشریهٔ نامهٔ فرهنگستان را بر عهده داشت.
مقالات مرتبط با کتاب خلوت فکر
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب خلوت فکر" ثبت می‌کند