1. خانه
  2. /
  3. کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد

کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد

3.4 از 1 رأی

کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد

Fourteen articles
انتشارات: مرکز
ناموجود
59800
معرفی کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد
همایون کاتوزیان، مدرس اقتصاد در دانشگاه آکسفورد انگلستان، پژوهشگری است جامع الاطراف که به ویژه در حوزه ی تاریخ و جامعه ی ایران افق های نظری تازه ای را گشوده است. رد الگوی اروپامحور «برده داری فئودالیسم - کاپیتالیسم» در بررسی تحولات تاریخی ایران، مشکلات توسعه ی سیاسی کشور، «سوسیالیسم ایرانی»، نسبت دموکراسی و توسعه ی اقتصادی، بررسی نقش نفت، و نکاتی پیرامون رشد جمعیت به علاوه ی جستارهایی درباره ی جمال زاده، مارکز، شعر و فلسفه از جمله پژوهش های نویسنده اند که در این دفتر گرد آمده است.
درباره همایون کاتوزیان
درباره همایون کاتوزیان

محمد علی همایون کاتوزیان (متولد ۲۶ آبان ۱۳۲۱ (خورشیدی)، تهران) که در ایران وی را به نام همایون کاتوزیان و در خارج از ایران با کوته‌نوشت نام؛ هما کاتوزیان، نیز می‌شناسند، اقتصاددان، تاریخ‌نگار، کاوشگر علوم سیاسی و منتقد ادبی است.زمینهٔ تحقیق مورد علاقهٔ او مسائل مربوط به ایران است. تحصیلات رسمی دانشگاهی کاتوزیان در اقتصاد و جامعه‌شناسی است. او به‌طور همزمان مطالعاتش را در زمینهٔ تاریخ و ادبیات ایران تا سطح پیشرفتهٔ آکادمیک ادامه داده‌ است و نتایج این مطالعات را می‌توان در تنوع آثار چاپ شده از او دید. تا کنون از او بیش از هفت کتاب در زمینهٔ تاریخ و ادبیات ایران به زبان انگلیسی به چاپ رسیده‌ است.

کاتوزیان در تهران به دنیا آمد و پس از فراغت از تحصیل در دبیرستان البرز و گذراندن یک سال در دانشگاه تهران، برای خواندن رشتهٔ اقتصاد به انگلستان رفت. او در سال ۱۹۶۷ لیسانس خود را از دانشگاه بیرمنگام دریافت کرد. در سال ۱۹۶۸ فوق لیسانس را از دانشگاه لندن و در سال ۱۹۸۴ دکترایش را از دانشگاه کنت در کانتربری گرفت. در سال‌های بین ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۶ در انگلستان، ایران، کانادا و ایالات متحده اقتصاد درس داد. او در حال حاضر Research Fellow (پژوهشگر پسا دکترا/دستیار آموزشی) در کالج سنت آنتونی، و عضو هیئت علمی مؤسسه شرق‌شناسی دانشگاه آکسفورد است.

دسته بندی های کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب چهارده مقاله در ادبیات، اجتماع، فلسفه و اقتصاد" ثبت می‌کند