1. خانه
  2. /
  3. کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی

کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی

نویسنده: کاووس حسن لی
5 از 1 رأی

کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی

از آغاز تا سال 1380 شمسی
Nima Pajoohi
انتشارات: هرمس
ناموجود
100000
معرفی کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی
در پیوند با نیما یوشیج، تا کنون کتاب ها و مقاله های گوناگون پدید آمده است. هر کدام از این نوشته ها ، به موضوعی از موضوعات نیما پژوهی پرداخته اند. شناسایی و برسی نوشته های پدید آمده ، از اقدامات بسیار مهمی است که در حوزه ی نیما شناسی بایسته می نماید. حجم آثار پدید آمده به گونه ای است که امکان اطلاع رسانی مناسب و استفاده ی شایسته از آن ها را برای همگان غیر ممکن کرده است. از سوی دیگر، کتاب شناسی ها و مقاله شناسی های موجود، تنها به فهرست مشخصات عنوان کتاب ها و مقاله ها بسنده می کنند ...
درباره کاووس حسن لی
درباره کاووس حسن لی
کاووس حسن‌لی (زادهٔ ۱ خرداد ۱۳۴۱، شهرستان خرم‌بید) شاعر، پژوهشگر، دارندهٔ کرسی حافظ‌پژوهی، مدیر مرکز حافظ‌شناسی و استاد دانشگاه شیراز است. کاووس حسن‌لی اول خرداد ۱۳۴۱ در روستای «قنات‌نو» از توابع شهرستان خرم‌بید در استان فارس چشم به دنیا گشود. او در اشاره به سختی‌های دوران کودکی خود می‌نویسد:
«از همان آغاز که چشمان کودکی من در روستای قنات‌نو آرام آرام به روی آب و سبزه و گل باز می‌شد، فقر در خانه گلی ما دندان می‌فشرد و بی هیچ تناسبی هم‌بازی روز و شب ما شده بود. من اگر به ناچار آن روزها با او بالیدم، این روزها اما به راستی به او می‌بالم؛ که از او دریافتنی‌ها دریافتم و آموختنی‌ها آموختم.»
وی تحصیلات مقدماتی را در صفاشهر و دو سال دانشسرا را در آباده گذراند. سپس در سال ۱۳۶۳ به دانشگاه شیراز راه یافت و در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی، دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را به پایان برد. در سال ۱۳۷۸ با درجهٔ استادیار عضو هیأت علمی بخش زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز شد و در مدت زمانی کوتاه (سال ۱۳۸۹) در همان دانشگاه به مرتبهٔ استادی ارتقاء یافت.
حسن‌لی از پژوهشگران پرکاری است که در حوزه‌های گوناگونی قلم زده و آثار ماندگاری به جا نهاده است؛ جایزهٔ «کتاب سال سعدی» برای «فرهنگ سعدی پژوهی» در سال ۱۳۸۱ و جایزهٔ کتاب سال حافظ برای راهنمای موضوعی حافظ‌شناسی در سال ۱۳۸۹ بخشی از کارنامهٔ علمی اوست. حسن‌لی همچنین در زمینهٔ مدیریت در عرصهٔ آموزش و فرهنگ، دارای سابقه‌ای موفق است؛ کارنامهٔ فعالیت‌های اجرایی وی، گواه این مدعاست.
دسته بندی های کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی
مقالات مرتبط با کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کارنامه ی توصیفی نیما پژوهی" ثبت می‌کند