1. خانه
  2. /
  3. کتاب ضاطاظا غوله

کتاب ضاطاظا غوله

نویسنده: لاله جعفری
3.7 از 1 رأی

کتاب ضاطاظا غوله

Zataza Ghouleh
انتشارات: افق
٪15
50000
42500
معرفی کتاب ضاطاظا غوله
کلاس اول دبستان فرصتی طلایی برای کتاب خوان شدن کودکان ماست و کتاب درسی برای پرورش مهارت روان خوانی و کتاب خوانی کودکان کافی نیست. اگر می خواهید دانش آموز کلاس اولی تان در همان ماه های اول آموزش، حروف الفبا را به خوبی یاد بگیرد. از معجزه داستان خوانی غافل نشوید. هرکدام از کتاب های کلاس اولی، کتاب اولی براساس حروفی نوشته شده اند که کلاس اولی ها درس به درس با آن ها پیش می روند. با این شیوه کودک می تواند هر زمان با آموزش حروف مدرسه، کتاب داستان مربوط به همان حروف را به تنهایی بخواند و از همان ماه های اول لذت باسواد شدن را بچشد. سپس با انجام فعالیت های پایانی هر کتاب و خواندن جمله هایی طولانی تر، دایره واژگان را گسترش دهد.
کودکانی که در ابتدای مسیر فارسی آموزی هستند با خواندن داستان های سطح 1 تا 5 می توانند مرحله به مرحله و گام به گام با حروف الفبا و صداهای بیشتری آشنا شوند، به مرور کتاب های پرحجم تری بخوانند، مهارت خواندن و نوشتن خود را ارتقا دهند و اعتمادبه نفس بیشتری پیدا کنند.
درباره لاله جعفری
درباره لاله جعفری
لاله جعفری متولد ۱۳۴۵ از اصفهان است. وی فارغ التحصیل هنرهای دراماتیک دانشگاه تهران است. 
98 جلد تالیف و 20 جلد تالیف زیر چاپ دارد. همچنین ترجمه ی چند جلد از کتاب هایش به زبان های اسپانیایی، فرانسه، چینی، روسی و کره ای صورت گرفته است.
فعالیت های ادبی و هنری وی: کارشناس ادبی و مشاور سردبیر دو مجله ی نبات خردسال و نبات کودک/ کارشناس قصه ی کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان/ ساخت فیلم های کوتاه/ مسئول جلسه های قصه ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مجله ی سروش کودک/ عضو هئیت تحریریه مجله رشد کودک/ داوری های جشنواره بین الملل تئاتر کودک و نوجوان/ جشنواره های کتاب برتر/ جشنواره کتاب و مطبوعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و....
مقالات مرتبط با کتاب ضاطاظا غوله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ضاطاظا غوله" ثبت می‌کند