1. خانه
  2. /
  3. کتاب سیاست اقتصادی

کتاب سیاست اقتصادی

5 از 1 رأی

کتاب سیاست اقتصادی

Economic Policy
٪10
120000
108000
معرفی کتاب سیاست اقتصادی
سیاست اقتصادی دولتها شامل سیستمهایی برای تعیین سطح مالیات ، بودجه دولت ، عرضه پول و نرخ بهره و همچنین بازار کار ، مالکیت ملی و بسیاری از زمینه های دیگر مداخلات دولت در اقتصاد است.

بیشتر عوامل سیاست اقتصادی را می توان به سیاست مالی تقسیم کرد که به اقدامات دولت در خصوص مالیات و هزینه پرداخته است ، یا سیاست پولی که به اقدامات بانک مرکزی در مورد عرضه پول و نرخ بهره می پردازد.

چنین سیاست هایی اغلب تحت تأثیر نهادهای بین المللی مانند صندوق بین المللی پول یا بانک جهانی و همچنین اعتقادات سیاسی و سیاست های ناشی از احزاب است.
کتاب «سیاست اقتصادی» بسیار واضح از مبانی سیاست اقتصادی صحبت می کند: مالکیت خصوصی ، تجارت آزاد ، مبادله ، قیمت ها ، سود ، پول و تورم ، سوسیالیسم ، فاشیسم ، سرمایه گذاری و موارد دیگر. هنگامی که "لودویگ فون میزس" در مورد هر موضوعی بحث می کند ، به مزایای بسیاری از نهادهای بازار و خطرات مداخله می پردازد. این فصلها در ابتدا به عنوان سخنرانی در آرژانتین در 1959 در دانشگاه بوینس آیرس ارائه شد و بعدا به صورت نثر نوشته شد. میزس از آرژانتین خواسته بود که از دیکتاتوری و سوسیالیسم به سمت آزادی کامل برود ، بنابراین یک فوریت ویژه در پشت منطق جالب وجود دارد. محبوبیت مداوم این کتاب به دلیل وضوح بیان آن در مورد شیوه هایی است که سیاست های اقتصادی بر همه ابعاد زندگی تأثیر می گذارد. این یک متن بسیار خوب برای دانشجویانی است که در زمینه سیاست اقتصادی تحصیل می کنند و برای هر کسی که می خواهد درک اساسی از تعامل بین نیروهای بازار و مداخله دولت کسب کند.
درباره لودویگ فون میزس
درباره لودویگ فون میزس
لودویش هاینریش الدر فن میزس (۱۸۸۱–۱۹۷۳) (Ludwig Von Mises) فیلسوف، اقتصاددان مکتب اتریش و لیبرال کلاسیک بود. او از چهره‌های برجسته مکتب اتریشی تفکر اقتصادی شد و بیش از همه به خاطر کارهایش در زمینه کنش‌شناسی شناخته می‌شود. او در ۱۹۴۰ در هراس از اشغال سوییس به دست رایش آلمان به ایالات متحده مهاجرت کرد. او بر جنبش لیبرترین در ایالات متحده در میانه قرن بیستم تأثیر قابل توجهی گذاشت.
او را بیش از همه برای نوشتن کتاب‌های تئوریک تأثیرگذاری چون کنش انسانی، سوسیالیسم، نظریه و تاریخ و چندین اثر مطرح دیگر می‌شناسند؛ اما او همچنین در مجموعه درس گفتارهایی که سال ۱۹۵۹ در آرژانتین ایراد شدند، با زبانی غیرتخصصی که برای اهالی کسب‌وکار، استادان و معلمان و دانشجویان سایر رشته‌ها قابل‌استفاده باشد به تشریح رئوس اندیشه اقتصادی خود پرداخت. او در تجزیه و تحلیل تئوری خود با زبانی ساده بسیار چیره‌دست بود. واقعیت‌های مهم تاریخی را با اصول اقتصادی تشریح می‌کند. نشان می‌دهد که چطور سرمایه‌داری نظام سلسله مراتبی اروپای زمان فئودالیسم را از هم پاشاند و پیامدهای سیاسی روی کارآمدن انواع مختلف دولت‌ها را حلاجی می‌کند. از دیگر رئوس کار او بررسی نارسایی‌های سوسیالیسم و دولت رفاه است و نشان می‌دهد که چطور مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با آزادی در نظام سرمایه‌داری می‌توانند مقاصد خود را برآورده سازند.
قسمت هایی از کتاب سیاست اقتصادی

وضع از این قرار است: کسانی که قبل از همه به این پول اضافی رسیده اند، درآمد بیشتری دارند و هنوز می توانند بسیاری از کالاها و خدمات را با قیمت های قبلی، و در وضعی که بازار در آستانه تورم قرار دارد، بخرند. پس این ها در وضع بسیار مطلوبی قرار دارند. و بدین سان، تورم گام به گام و از بخشی از جمعیت به بخش دیگر آن ادامه می یابد. همه کسانی که در مراحل اولیه تورم، پول اضافی به دستشان می رسد و می توانند چیزهایی را که می خواهند با قیمت های مربوط به مرحله قبلی نسبت مبادله میان پول و کالاها بخرند، از این وضع سود می برند.

اما گروه هایی هم هستند که این پول اضافی بسیار دیر به دستشان می رسد. این دسته وضع نامطلوب دارند. افراد این دسته، پیش از آنکه این پول اضافی به دستشان برسد، ناچار بوده اند برای برخی کالاها - و در واقع برای همه کالاها - پولی بیش از گذشته بپردازند و در عین حال درآمدشان هم بیش از گذشته نبوده یا پابه پای افزایش قیمت ها، افزایش نیافته بوده است.

می دانید که کشیش، انسان متواضعی است که خود را وقف خداوند کرده است و قاعدتا چندان در قید پول نیست. معلمان هم فداکارانی هستند که قرار است دغدغه شان بیشتر تعلیم بچه ها باشد تا فکر کردن به دستمزدشان. در نتیجه، تورم بیشترین صدمه را به معلمان و کشیشان زد، زیرا مدارس و کلیساها آخرین جاهایی بودند که متوجه شدند باید حقوق ها را افزایش دهند.

نظر کاربران در مورد "کتاب سیاست اقتصادی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من کتاب سیاست‌های اقتصادی رو میخواستم

1403/01/13 | توسطکاربر سایت
0
|

سلام . هم اکنون کشورهای چین و روسیه الگوهای قابل قبولی از یک راهبرد توسعه پایدار را برای جامعه بین الملل به نمایش گذاشته اند چرا که از یک سو دولتهای مذکور بنا به مصلحت اقتصادی و مالی جامعه خویش تشخیص می‌دهند که کدام کالا ، چگونه و برای چه کسانی تولید شود و از دیگر سوی با تاکید بیشتر بر سیاست قاطعانه در برخورد با چالشهای پیش رو ، توانسته اند بحرانهای جاری را به فرصت تبدیل کنند . مچکرم .

1401/03/15 | توسطمحمد ماندنی زاده - کاربر سایت
1
|
پاسخ ها

روسیه در حال حاضر بحران اقتصادی ناشی از جنگ را چگونه به فرصت تبدیل کرده ؟

1401/04/27|توسطکیارش شادمهری
8

دولت‌های روسیه و چین ،سراسر در زندگی مردم دخالت میکنند ، این چگونه الگوی مناسبی هست

1402/02/22|توسطXoERFANoX
5