وضع از این قرار است: کسانی که قبل از همه به این پول اضافی رسیده اند، درآمد بیشتری دارند و هنوز می توانند بسیاری از کالاها و خدمات را با قیمت های قبلی، و در وضعی که بازار در آستانه تورم قرار دارد، بخرند. پس این ها در وضع بسیار مطلوبی قرار دارند. و بدین سان، تورم گام به گام و از بخشی از جمعیت به بخش دیگر آن ادامه می یابد. همه کسانی که در مراحل اولیه تورم، پول اضافی به دستشان می رسد و می توانند چیزهایی را که می خواهند با قیمت های مربوط به مرحله قبلی نسبت مبادله میان پول و کالاها بخرند، از این وضع سود می برند.
اما گروه هایی هم هستند که این پول اضافی بسیار دیر به دستشان می رسد. این دسته وضع نامطلوب دارند. افراد این دسته، پیش از آنکه این پول اضافی به دستشان برسد، ناچار بوده اند برای برخی کالاها - و در واقع برای همه کالاها - پولی بیش از گذشته بپردازند و در عین حال درآمدشان هم بیش از گذشته نبوده یا پابه پای افزایش قیمت ها، افزایش نیافته بوده است.
می دانید که کشیش، انسان متواضعی است که خود را وقف خداوند کرده است و قاعدتا چندان در قید پول نیست. معلمان هم فداکارانی هستند که قرار است دغدغه شان بیشتر تعلیم بچه ها باشد تا فکر کردن به دستمزدشان. در نتیجه، تورم بیشترین صدمه را به معلمان و کشیشان زد، زیرا مدارس و کلیساها آخرین جاهایی بودند که متوجه شدند باید حقوق ها را افزایش دهند.
من کتاب سیاستهای اقتصادی رو میخواستم
سلام . هم اکنون کشورهای چین و روسیه الگوهای قابل قبولی از یک راهبرد توسعه پایدار را برای جامعه بین الملل به نمایش گذاشته اند چرا که از یک سو دولتهای مذکور بنا به مصلحت اقتصادی و مالی جامعه خویش تشخیص میدهند که کدام کالا ، چگونه و برای چه کسانی تولید شود و از دیگر سوی با تاکید بیشتر بر سیاست قاطعانه در برخورد با چالشهای پیش رو ، توانسته اند بحرانهای جاری را به فرصت تبدیل کنند . مچکرم .
روسیه در حال حاضر بحران اقتصادی ناشی از جنگ را چگونه به فرصت تبدیل کرده ؟
دولتهای روسیه و چین ،سراسر در زندگی مردم دخالت میکنند ، این چگونه الگوی مناسبی هست