به همان اندازه که کانن دویل تا به حال نوشته است، کاملا گیرا است... آن را از دست ندهید.
مبتکر و متقاعد کننده.
یک سرگرمی دلپذیر
این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.
سلام. ایران کتاب عزیز، لطفاً این کتاب رو در این دسته هشتگ قرار بدین تا توی جستوجو راحتتر پیدا بشه: #مجموعه داستانهای شرلوک هولمز ممنون.
همین کتاب رو نشر نیلوفر هم ترجمه کرده و ایرانکتاب هم داره. ای کاش توی یه صفحه قرار میگرفتند
دومین رمان نیکلاس مهیر با نام «وحشت در وست اِند» در سال ۱۹۷۶ منتشر شد و یازده هفته در فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز بود. «وحشت در وست اِند» ماجرای قتل یک منتقد تئاتر است که دشمنان بسیاری دارد. جرج برنارد شاو که خود در آن زمان نقد تئاتر مینویسد از هلمز میخواهد که قاتل همکارش را پیدا کند و این درخواست موجب میشود که هلمز به دنیای هنرمندان تئاتر آن زمان قدم بگذارد و با اسکار وایلد (که در اوج دوران فعالیت هنری خویش است)، سر آرتور سالیوان (آهنگساز برجسته انگلیسی)، برام استوکر (خالق داستان «دراکولا») و فرانک هریس (منتقد مشهور ایرلندی) آشنا شود. تحقیقات هلمز وی را درگیر ماجرایی تازه میکند که نقطه شروع آن شهری در هندوستان است. بهمحض انتشار «وحشت در وست اِند» نشریات معروف انگلستان بسیار از آن تعریف کردند. نشریهی ساندی اکسپرس درمورد آن نوشت: «معمایی جالب، دلپذیر و هوشمندانه، انباشته از شوخیهای ادبی سرگرمکننده دربارهی قتل در تئاتر لندن در سال ۱۸۹۵ که در آن نهفقط هلمز و واتسن، بلکه بسیاری از افراد سرشناس واقعی نظیر اسکار وایلد، برنارد شاو و حتی سرآرتور کانن دویل؛ آفرینندهی اصلی هلمز، حضور دارند. جسورانه و بینهایت سرگرم کننده!»