1. خانه
  2. /
  3. کتاب آرش کمانگیر

کتاب آرش کمان گیر

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.3 از 1 رأی

کتاب آرش کمان گیر

Arash the archer
انتشارات: کلاغ
٪15
80000
68000
5 از 1 رأی

کتاب آرش کمانگیر

Arash the archer
٪15
80000
68000
4 از 1 رأی

کتاب منظومه آرش کمانگیر

Arash the archer
انتشارات: کتاب سرزمین
٪15
210000
178500
معرفی کتاب آرش کمانگیر
در قمرو شعر معاصر، هرگاه سخنی از حماسه به میان می آید، بی درنگ به یاد «آرش کمانگیر» سروده ی سیاوش کسرایی می افتیم. در این منظومه، رشته های هیجان و حسّ ملّی، ابعادی انسانی و اجتماعی می یابد. کتاب حاضر علاوه بر متن کامل و صحیح «آرش کمانگیر»، نظرهای تحلیلی و انتقادی شاعران و نویسندگان معاصر را هم درباره ی این شعر در بر دارد: مهدی اخوان ثالث، رضا براهنی، م.ا.به آذین، سیروس پرهام، علی اصغر حاج سیدجوادی، محمد حقوقی، عبدالعلی دست غیب، یدالله رویایی، عبدالحسین زرین کوب، محمدرضا شفیعی کدکنی، کامیار عابدی، حیدر مهرگان، پرویز ناتل خانلری. کسرایی (۱۳۷۴-۱۳۰۵) یکی از برجسته ترین شاعران نیمایی معاصر ایران است.
درباره سیاوش کسرایی
درباره سیاوش کسرایی
سیاوش کَسرائی (۵ اسفند ۱۳۰۵ هشت‌بهشت اصفهان - ۱۹ بهمن ۱۳۷۴ وین) شاعر، نقاش و از اعضای کانون نویسندگان ایران و از فعالان سیاسی چپ‌گرای تاریخ معاصر ایران بود. کسرائی دانش‌آموخته دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و از بنیان‌گذاران انجمن ادبی شمع سوخته بود. سیاوش کسرائی، سَراینده منظومهٔ «آرش کمانگیر»، نخستین منظومه حماسی نیمایی است. وی یکی از شاگردان نیما یوشیج بود که به سبک شعر او وفادار ماند. از جمله مجموعه شعرهای به‌جای مانده از سیاوش کسرائی، می‌توان به مجموعه شعر آوا، مهره سرخ، در هوای مرغ آمین، هدیه برای خاک، تراشه‌های تبر، خانگی، با دماوند خاموش و خون سیاوش اشاره کرد.
مقالات مرتبط با کتاب آرش کمانگیر
آشنایی با «اسطوره» و دلایل اهمیت آن
آشنایی با «اسطوره» و دلایل اهمیت آن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب آرش کمانگیر"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بَرخوانیِ استاد بهرام بیضایی از داستان آرش هم بسیار خواندنی ست

1402/11/09 | توسطاشکان نعمت زاده
1
|
پاسخ ها

مراد البته نمایشنامه‌ی مختص برخوانی استاد بیضایی است

1402/12/03|توسطاشکان نعمت زاده
1

آمدن، رفتن، دویدن، عشق ورزیدن، در غم انسان نشستن، پا به پای شادمانی‌های مردم پای کوبیدن.... می‌گویند هنوز هم کسانی هستند که وقتی از البرز کوه می‌گذرند یک صدا نام آرش را صدا می‌زنند...کسانی که به یاد دارند "جان خود در تیر کرد آرش، کار صدها صد هزاران تیغه‌ی شمشیر کرد آرش..."

1401/06/19 | توسطنسترن معصومی
4
|

واقعا حیرت زده شدم از این کتاب، در شعری نه چندان بلند نفسهایمان در سینه حبس شد و در انتها بغض غرورآمیزی وجودمان را گرفت. دریغا که استاد کسرایی رو از وطن دور کردن.

1400/06/19 | توسطخسرو - کاربر سایت
4
|