1. خانه
  2. /
  3. کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت

کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت

نویسنده: سوسن طاقدیس
پیشنهاد ویژه
3.8 از 1 رأی

کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت

Children's Literature
انتشارات: پیدایش
٪25
70000
52500
معرفی کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت
سوسن طاقدیس این قصه را نوشته تا بگوید چقدر سایه اش را دوست دارد. به خاطر همین قصه سایه ابری را می نویسد که چون صاحبش را گم کرده می رود دنبال شلنگ و لاستیک و ماه که صاحبش شوند! در همین گشت و گذارهاست که یکدفعه چشمش به صاحب اصلی اش می خورد. سوسن طاقدیس می گوید. این قصه را سایه اش برایش تعریف کرده! پس ببینید چه سایه خوب و ماجراجویی دارد!
درباره سوسن طاقدیس
درباره سوسن طاقدیس
سوسن طاقدیس (زاده ۱۷ بهمن ۱۳۳۸ در شیراز – درگذشته ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) نویسنده ایرانی بود. سوسن طاقدیس از کودکی به نویسندگی علاقه داشت. او پیش از آنکه به مدرسه برود یکبار سرگذشت ویکتور هوگو را از رادیو شنیده بود. زندگی ویکتور هوگو توجه طاقدیس را به نویسندگی جلب کرده بود. پس از رفتن به مدرسه و آموختن خواندن و نوشتن، خواندن قصه‌ای در مجله کیهان بچه‌ها بر او تاثیر گذاشت. بیشترین انگیزه او زمانی ایجاد شد که در سن هفت-هشت سالگی، مادرش برای رفتن به سر کار، بچه‌ها را به او می‌سپرد و سوسن برای ساکت کردن بچه‌ها برای آنها قصه می‌گفت.
سوسن طاقدیس نویسندگی را از داستان بی‌پایان نوشته میشائل انده، ارباب حلقه‌ها نوشته جی. آر. آر. تالکین، موش و گربه نوشته عبید زاکانی، خاله سوسکه با بازنویسی بیژن مفید یاد گرفت.
سوسن طاقدیس کار حرفه‌ای خود را در دهه ۱۳۶۰ (خورشیدی) با نوشتن داستان در مجله کیهان بچه‌ها آغاز کرد. نخستین چاپ شده او در این مجله، "بابای من دزد بود" نام داشت. او در اوایل انقلاب ۱۳۵۷ ایران این داستان را برای کیهان بچه‌ها فرستاد و مورد توجه سردبیر وقت قرار گرفت. این موضوع باعث شد به تهران کوچ کند و به داستان‌نویسی در زمینه ادبیات کودک و نوجوانان در این مجله ادامه دهد.
دسته بندی های کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت
مقالات مرتبط با کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سایه ای که سر نداشت دم نداشت تن هم نداشت" ثبت می‌کند