1. خانه
  2. /
  3. کتاب هوشی و کشف آتش

کتاب هوشی و کشف آتش

نویسنده: سوسن طاقدیس
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب هوشی و کشف آتش

Hooshi va Kashfe Atash
انتشارات: داستان جمعه
٪25
99000
74250
معرفی کتاب هوشی و کشف آتش
کتاب هوشی و کشف آتش اثری است از سوسن طاقدیس با تصویرگری غزاله باروتیان و چاپ انتشارات داستان جمعه. قصه ای جذاب و دوست داشتنی همراه با تصاویر گیرا درباره ی دخترکی به نام هوشی که در زمان های خیلی خیلی دور زندگی می کرد، دوره ای که آدم ها از آتش برای پختن، از پوست حیوانات برای لباس و از غارها به عنوان خانه استفاده می کردند. هوشی بعد از رفتن پدر و مادرش به بیرون غار برای پیدا کردن غذا، با حمله ی یک خرس روبه رو می شود و پس از زدن رعد و برق به درخت و آتش گرفتن آن، تازه با آتش و فواید آن آشنا می شود.
درباره سوسن طاقدیس
درباره سوسن طاقدیس
سوسن طاقدیس (زاده ۱۷ بهمن ۱۳۳۸ در شیراز – درگذشته ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) نویسنده ایرانی بود. سوسن طاقدیس از کودکی به نویسندگی علاقه داشت. او پیش از آنکه به مدرسه برود یکبار سرگذشت ویکتور هوگو را از رادیو شنیده بود. زندگی ویکتور هوگو توجه طاقدیس را به نویسندگی جلب کرده بود. پس از رفتن به مدرسه و آموختن خواندن و نوشتن، خواندن قصه‌ای در مجله کیهان بچه‌ها بر او تاثیر گذاشت. بیشترین انگیزه او زمانی ایجاد شد که در سن هفت-هشت سالگی، مادرش برای رفتن به سر کار، بچه‌ها را به او می‌سپرد و سوسن برای ساکت کردن بچه‌ها برای آنها قصه می‌گفت.
سوسن طاقدیس نویسندگی را از داستان بی‌پایان نوشته میشائل انده، ارباب حلقه‌ها نوشته جی. آر. آر. تالکین، موش و گربه نوشته عبید زاکانی، خاله سوسکه با بازنویسی بیژن مفید یاد گرفت.
سوسن طاقدیس کار حرفه‌ای خود را در دهه ۱۳۶۰ (خورشیدی) با نوشتن داستان در مجله کیهان بچه‌ها آغاز کرد. نخستین چاپ شده او در این مجله، "بابای من دزد بود" نام داشت. او در اوایل انقلاب ۱۳۵۷ ایران این داستان را برای کیهان بچه‌ها فرستاد و مورد توجه سردبیر وقت قرار گرفت. این موضوع باعث شد به تهران کوچ کند و به داستان‌نویسی در زمینه ادبیات کودک و نوجوانان در این مجله ادامه دهد.
مقالات مرتبط با کتاب هوشی و کشف آتش
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب هوشی و کشف آتش" ثبت می‌کند