در قرن نهم پیش از میلاد، وقایع در چهار منطقه از جهان متمدن منجر به ظهور سنتهای مذهبی شد که تا به امروز پابرجا مانده است - توسعه آیین کنفوسیوس و دائوئیسم در چین، آیین هندو و بودیسم در هند، یکتاپرستی در اسرائیل، و خردگرایی فلسفی در یونان. در کتاب «دگرگونی بزرگ» (جهان در زمان بودا، سقراط، کنفوسیوس و ارمیا) ، یکی از برجستهترین علمای دینی ما، چگونگی آغاز این سنتها را در واکنش به خشونت زمان خود بررسی میکند. آرمسترانگ با مطالعه چهرههای گوناگونی مانند بودا و سقراط، کنفوسیوس و ارمیا نشان میدهد که چگونه این فلسفههای ماندگار میتوانند به حل مشکلات معاصر ما کمک کنند.
کارن آرمسترانگ نویسنده کتابهای متعددی درباره دین است، از جمله پرونده خدا، تاریخ خدا، نبرد برای خدا، جنگ مقدس، اسلام، بودا و همچنین خاطراتی به نام پلکان مارپیچی. آثار او به چهل و پنج زبان ترجمه شده است. در سال 2008 او جایزه TED را دریافت کرد.
با نزدیک شدن به پایان جنگ جهانی دوم در سال 1944، دو اثر بزرگ از اقتصاد سیاسی منتشر شد. یکی از آن ها «جاده بردگی» اثر هایک بود، نیروی محرکه انقلاب بازار آزاد در ربع پایانی قرن بیستم. دیگری «دگرگونی بزرگ» اثر کارل پولانی بود. . . . [این] ارزش خواندن را دارد.
این کتاب بیش از هر کار دیگری در آن نسل برای گسترش و تعمیق نقد جوامع بازاری تلاش کرد.
نکوداشتهایی که قرار داده اید مربوط به کتاب دگرگونی بزرگ اثر کارل پولانی است.