1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگو نمی توانم

کتاب نگو نمی توانم

3.5 از 1 رأی

کتاب نگو نمی توانم

Don't say, "I can not"
انتشارات: سروش
ناموجود
2000
معرفی کتاب نگو نمی توانم
کتاب حاضر، داستانی آموزشی است که هم به والدین شیوه ای تربیتی را آموزش می دهد و هم به کودک اعتماد به نفس داشتن را. پدری برای اینکه به پسرش نقاشی کردن را یاد بدهد، هر بار خانه ای می کشد و بخشی از آن را نمی کشد تا پسرک آن را کامل کند. مثلا یک بار در را نمی کشد و یک بار پنجره را و یک بار دیوار و سقف را. سرانجام به پسرک نشان می دهد که او «همۀ خانه را تکه تکه کشیده است و کافی است آن ها را در کنار هم بکشد. پس هر کار بزرگی از چند کار کوچک درست شده است و دیگر نگونمی توانم.»
درباره محمدرضا سرشار
درباره محمدرضا سرشار
محمدرضا سرشار (زادهٔ ۲۳ خرداد ۱۳۳۲، کازرون) مشهور به رضا رهگذر، نویسنده و پژوهشگر و منتقد ادبی و گوینده برنامهٔ رادیویی قصه ظهر جمعه است. او در سال ۱۳۳۲ کازرون[۱] متولد شد. اما بیش از شش سال از سالهای اولیه کودکی را در این شهر سپری نکرد. او پس از اخذ دو دیپلم فنی و ریاضی و طی دورهٔ سربازی در کسوت سرباز معلم (سپاهی دانش) در سال ۱۳۵۴، با رتبه دوم در رشتهٔ مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران مشغول به تحصیل شد اما به خاطر علاقه‌ای که به نویسندگی داشت موجب شد تا وارد عرصهٔ هنر شود و در سال ۱۳۵۹ در شیراز ازدواج کرد.
نخستین آثار قلمی سرشار (رهگذر) در سال ۱۳۵۲، در یکی از مجلات هفتگی ادبی، و اولین کتابش در سال ۱۳۵۵ به چاپ رسید. در مجموع، چهار عنوان کتاب و چند داستان کوتاه از سرشار، در دوران پیش از انقلاب متشر شد.
سرشار فعالیت سیاسی در دوران سلطنت دودمان پهلوی را با داستان‌های خود پی می‌گرفت. با وجود این، در دوران اوج‌گیری انقلاب ۵۷، در اواخر دوره صدارت تیمسار ازهاری دستگیر و اوایل نخست وزیری شاهپور بختیار، همراه با خیل زندانیان سیاسی کشور، آزاد شد.
در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال۵۷، حدود ۱۴۰ عنوان کتاب دیگر از وی، در قالب داستان، پژوهش، نقد و مباحث نظری ادبی، به شکل تألیف یا ترجمه، و تعدادی نیز (مانند سه شماره گاهنامه داستان، هفت مجلد قصه‌های انقلاب، دو مجلد «سه شنبه‌های دوست داشتنی» و …)به صورت گردآوری و ویرایش غلیظ، برای کودکان و نوجوانان و بزرگسالان منتشر شد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نگو نمی توانم" ثبت می‌کند