1. خانه
  2. /
  3. کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4

کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4

نویسنده: محمدتقی بهار
3.5 از 1 رأی

کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4

نقد و تحلیل و گزیده ی اشعار محمد تقی بهار
man zabane vatane khisham
انتشارات: سخن
٪15
750000
637500
معرفی کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4
کتاب”من زبان وطن خویشم” اثر میلاد عظیمی از مجموعه کتاب‌های «در ترازوی نقد» است که به نقد و تحلیل و گزیده‌ی اشعار محمد تقی بهار می پردازد.
مجموعه کتابهای «در ترازوی نقد» تمهیدی است برای تدوین یک رشته کتاب در حوزه نقد شعر معاصر که حاصل اندیشه جمع و گروه نخبگان این فن باشد؛ فضایی که در آن امکان خطا کمتر شود و هر کتاب حاصل تأملات جمعی از منتقدان با دیدگاههای متفاوت و چشم اندازهای گوناگون باشد.با مقالاتی از:محمدرضا شفیعی کدکنی، پرویز ناتل خانلری، بدیع الزمان فروزانفر، محمدعلی اسلامی ندوشن، محمدامین ریاحی، حسین خطیبی، مهرداد بهار، جلال متینی، عبدالحسین زرین کوب، ذبیح الله صفا، غلامحسین یوسفی، مهدی اخوان ثالث، تقی پورنامداریان، محمد دهقانی، قیصر امین پور و…
درباره محمدتقی بهار
درباره محمدتقی بهار
محمدتقی بهار (زادروز: پنجشنبه ۱۲ ربیع‌الاول ۱۳۰۴ هجری قمری، برابر با ۱۸ آذر ۱۲۶۵ هجری خورشیدی در شهر مشهد، مطابق با ۹ دسامبر ۱۸۸۶ میلادی _ درگذشت یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۳۰، برابر با ۲۲ آوریل ۱۹۵۱ در خانه مسکونی خود در تهران و خاکسپاری ۲ اردیبهشت در آرامگاه ظهیرالدوله در شمیران) ملقب به ملک‌الشعرا و متخلص به «بهار»، شاعر، ادیب، نویسنده، روزنامه‌نگار، تاریخ‌نگار و سیاست‌مدار معاصر ایرانی بود. بهار در بیست سالگی به صف مشروطه‌طلبان خراسان پیوست و به انجمن سعادت خراسان راه یافت. اولین آثار ادبی-سیاسی او در روزنامه خراسان بدون امضاء به چاپ می‌رسید که مشهورترین آن‌ها مستزادی خطاب به محمدعلی شاه است.
بهار با دیگر شاعران روشنفکر عصر مشروطه به خصوص میرزاده عشقی دوستی و روابط صمیمانه و نزدیکی داشت و در ۱۳۰۳، در دوره نخست‌وزیری رضاخان به همراه عشقی و با همکاری او، مثنوی معروف «جمهوری نامه» را در مخالفت با جمهوری رضاخانی سرود.
بهار در ۱۳۲۸ روزنامه نوبهار را که ناشر افکار حزب دموکرات بود، منتشر ساخت و به عضویت کمیته ایالتی این حزب درآمد. این روزنامه پس از چندی به دلیل مخالفت با حضور قوای روسیه در ایران و مخاصمه با سیاست آن دولت، به امر کنسول روس تعطیل شد. او بلافاصله روزنامه تازه‌بهار را تأسیس کرد. این روزنامه در محرم ۱۳۳۰ به امر وثوق‌الدوله، وزیر خارجه، تعطیل و بهار نیز دستگیر و به تهران تبعید شد.
دسته بندی های کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4
مقالات مرتبط با کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب من زبان وطن خویشم: در ترازوی نقد 4" ثبت می‌کند