کتابی ارزشمند برای آنکه جست و جو کنید که چرا اخبار شما را جذب می کند.
رولف دولبی واضح، هوشمندانه و قانع کننده می نویسد.
رولف دولبی یکی از بهترین ذهن های اروپا را دارد.
اول، مثالی از چیزی که من به آن علاقه ای ندارم. چند سال پیش ناگهان خودم را در موقعیتی یافتم که داشتم با حرارت فراوان راجع به رسوایی دوپینگ گروهی از ورزشکاران اظهارنظر می کردم، آن هم بااین وجود که اساسا ورزش را دنبال نمی کردم و چیزی در مورد چگونگی انجام دوپینگ توسط این ورزشکاران یا نحوۀ عملکرد آن ها نمی دانستم. من می توانستم خودم را از این اظهارنظرها و آشفتگی درونی ناشی از آن نجات دهم. یادم آمد که زمانی به طور اتفاقی هنگام گشت زدن در لابه لای اخبار نظرم به مطلبی در این درباره جلب شده بود. بدون خبر، آتش فشان نظرات من می توانست در آرامش خفته باقی بماند.
"سلام، اسم من رولف است و معتاد به اخبار هستم". اگر گروه های خودیاری به مانند آن چه برای افراد الکلی وجود دارد برای معتادان به اخبار نیز وجود داشت این جمله ای بود که خودم را با آن به این گروه معرفی می کردم، با این امید که آنها من را درک کنند. این به بیش از ده سال پیش مربوط می شود.
به همان اندازه که شکلات صبحانه های اوالتین جزء جدایی ناپذیر صبحانه های من در دوران کودکی بود، اخبار نیز بخشی از زندگی من محسوب می شد. با این وجود حتی در آن زمان هم احساسی مبهم حاکی از این داشتم که انگار یک چیزی سر جای خودش نیست. دیدن این که آن روزنامه هر روز با همان ضخامت و همان قالب همیشگی به ما می رسید من را دلزده می کرد.
در این مطلب قصد داریم درباره ی نکاتی ارزشمند از اثر پرفروش «رولف دوبلی»، کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» صحبت کنیم
به دنبال خوشبختی هستید؟ پس هر کاری که می کنید، فقط سعی کنید «بدیع» نباشد. به صدای درونتان توجه نکنید؛ مجموعه مهارت هایتان را گسترش ندهید؛ انعطاف پذیر نباشید؛ و محض رضای خدا دنبال هیجان نگردید.
کتاب جالبیه با ترجمه عادل فردوسی پور که خیلی کمک کننده است مخصوصا در شرایط امروزی که از در و دیوار اخبار از رسانههای مختلف مثل تلگرام و روزنامه و ... میاد بیرون
بنظر بنده خوب و مفید بود. کتاب فرهنگ نشر نو را خواندم و بنظرم ترجمه خوب،روان و قابل قبولی داشت.
وقت خودتون رو با خوندنش تلف نکنید ...فقط اخبار رو دنبال نکنید
سلام لطفا با ترجمه علی شهروز و چاپ چشمه رو هم موجود کنید. متشکرم ازسایت خوبتون