1. خانه
  2. /
  3. کتاب این من های بازیگوش

کتاب این من های بازیگوش

3.7 از 1 رأی

کتاب این من های بازیگوش

Een Manhaye Bazigoosh
انتشارات: نیستان
٪15
57000
48450
معرفی کتاب این من های بازیگوش

کتاب این من‌های بازیگوش، تازه‌ترین اثر سید علی شجاعی و دومین کتاب از مجموعه زیست اخلاق‌مدار، برای کودکان است که از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.

این من‌های بازیگوش با یک اتفاق بزرگ و عجیب شکل می‌گیرد. در یک نیمه شب بزرگترین درخت شهر بر اثر طوفان از جا کنده می‌شود و بزرگترین خیابان شهر را می‌بندد. در این میان هر کس در مواجهه با این اتفاق به فکر کاری می‌افتد. از عکس گرفتن با درخت تا برداشتن شاخه‌ای و… کتاب در ادامه به شرح این مساله می‌پردازد که اگر مجموعه‌ای از این «من‌ها» در کنار هم به یک «ما» مبدل شوند، می‌توانند مشکلات بزرگی مانند برداشتن درخت شکسته از خیابان را حل کنند.

کتاب در متن خود سعی کرده با روایتی داستانی و با طرح سوالاتی آنها را به سمت حرکت در فعالیتی جمعی هدایت کند و از کار فردی و تنها به خود اندیشیدن دور کند. شجاعی در این کتاب همان‌طور که خود نیز به مساله زیست اخلاق‌مدار تاکید داشته، سعی کرده روحیه کار جممعی، خرد جمعی، خیر جمعی و نفع جمعی را به مخاطب نوجوان خود یادآوری کند و به او گوش‌زد کند که با گذشتن از برخی منافع فردی شاید کم اهمیت، می‌تواند به سمت منافعی بزرگ و حرکت‌هایی اجتماعی سوق دهد. این تفکر به نوعی مقوم روحیه فعالیت گروهی و تفکر گروهی در میان آنها خواهد بود و آنها را به سمت نوعی خاص از اندیشیدن در زیست فردی و اجتماعی‌شان هدایت می‌کند.

این کتاب با تصویرگری‌های یگانه یعقوب نژاد نیز همراه شده است. تصویرگری‌هایی که اتفاقی تازه در ساختار و طرح کتاب ایجاد کرده است. در تصویرگری‌های این کتاب سعی شده تا پیش از هر چیز تصویرگری تالیفی مورد توجه قرار بگیرد و هر شخص و شخصیت در این تصاویر مسیری یکتا و منحصر به فرد را طی کرده است و در نهایت نیز تصاویر هم‌پای داستان در صدد ساخت روایت خاص خود از آنچه کتاب در پی بیان آن است پرداخته است. تلاش تصویرگر در ترکیب تصاویر رئال و سورئال در این کتاب و ایجاد فضای خیال‌انگیز برای کودکان نیز در این کتاب اتفاقات ویژه‌‌ای را برای مخاطبان آن رقم زده است.

درباره سید علی شجاعی
درباره سید علی شجاعی
سید علی شجاعی مهندس صنایع، تحلیل سیستم‌ها و قائم مقام انتشارات کتاب نیستان است. او در کارنامه‌ خود بیش از صد اثر چاپ شده در حوزه پوستر، جلد کتاب و نشانه و همچنین صدها یادداشت و تحلیل و گفتگو با رسانه‌ها در حوزه مدیریت فرهنگی،‌ صنعت نشر و کتاب دارد. علی شجاعی مدرس فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، منطق و کلام است و تألیفات متعددی دارد که برخی از آن‌ها به‌شرح زیر است: •    انتشار داستان کوتاه Take Me Into Your Dreams, Maria در مجله Grey Sparrow. آمریکا •    انتشار داستان کوتاه Elegy Ceremony Like Missing Of Yunes در مجله Apple Valley Review. کانادا •    انتشار داستان کوتاه What Others Call Life در مجله Compose Journal. آمریکا و کتاب‌ها:
ستاره‌هایی که خیلی دور نیستند. (مجموعه داستان)
عاشقی به وقت کتیبه‌ها. (مجموعه داستان).
اگر آدم‌برفی‌ها آب نشوند. (داستان کودک و نوجوان)
ماجرای باورنکردنی خرگوشی(داستان کودک و نوجوان. ترجمه)
فصل شیدایی لیلاها. (رمان)
فرشته‌ها قصه ندارند بانو (مجموعه داستان)
نیم‌من بوق (داستان کودک و نوجوان)
حاء. سین. نون (رمان)
مرا به خواب‌هایت ببر ماریه! (مجموعه داستان)
احتیاط!‌ خطر حمله موش‌ها… و دیگران (داستان کودک و نوجوان)
کتاب گویای فصل شیدایی لیلاها
تو را معراجی بر نی
به بلندای آن ردا (رمان)
به جان می خوانمت
چرا بادبادک ها همه‌چیز را فراموش می‌کنند؟!(داستان کودک و نوجوان)
هیچ طوفانی راهش را عوض نمی‌کند (داستان کودک و نوجوان)
شاید دیگران از آسمان می‌آید(داستان کودک و نوجوان)
چهل عاشقانه سرگردان
دیوارها بختد!(داستان کودک و نوجوان)
هزار و چند شب لیالی (مجموعه داستان)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب این من های بازیگوش" ثبت می‌کند