1. خانه
  2. /
  3. کتاب پسری که صدای خرس ها شد

کتاب پسری که صدای خرس ها شد

نویسنده: کارمن الیور
3.5 از 1 رأی

کتاب پسری که صدای خرس ها شد

(مجموعه بچه های اطراف جهان:کانادا)
A voice for the spirit bears
انتشارات: اطراف
٪15
89000
75650
معرفی کتاب پسری که صدای خرس ها شد
«پسری که صدای خرس‌ها شد»‌ یکی از شش کتاب مجموعۀ «بچه‌های اطراف جهان» است. این مجموعه توسط بخش کودک نشر اطراف چاپ و منتشر شده است. هدف از این کتاب‌ها آشنایی کودکان و نوجوانان با کودکان سایر نقاط دنیاست. داستان‌های این مجموعه حالت نیمه‌داستانی، نیمه‌مستند دارند، چرا که همگی برگرفته از داستان‌های واقعی هستند.
نویسنده در کتاب «پسری که صدای خرس‌‌ها شد»‌ روایت‌گر زندگی پسری از کاناداست. سایمون، پسری ۱۳ساله است که لکنت زبان دارد و بخاطر همین نقص احساس تنهایی می‌کند. او در بازی‌ها و یارکشی‌های مدرسه، معمولا یا انتخاب نمی‌شود یا آخرین گزینه‌ است. البته به عقیده دکتر‌ها این مشکل او ناشی از اضطراب و قابل حل است. با این حال سایمون تنهایی را ترجیح می‌دهد. او دلش می‌خواهد بیشتر وقت خود را در جنگل پشت خانه بگذراند و آن‌جا به راحتی با سنجاب‌ها حرف بزند، بدون آنکه نگران باشد کسی بخاطر لکنت مسخره‌اش می‌کند. تا اینکه اتفاقی زندگی سایمون را زیر و رو می‌کند و او را تبدیل به قهرمانی برای خرس‌ها می‌کند. روزی او از طریق اخبار می‌شنود که زندگی گونه‌ای از خرس‌های نادر به نام «خرس‌های اشباح»‌ در خطر است، زیرا زیست‌گاه آن‌ها، در حال نابودی است. سایمون از کنار این خبر راحت و بی‌تفاوت عبور نمی‌کند. او نگران خرس‌ها می‌شود. او می‌فهمد که جنگل‌های آلاسکا که محل زندگی این نوع خرس‌هاست، توسط چوب‌برها در حال نابودی است و بزودی این خرس‌ها منقرض می‌شوند. سایمون شروع به نوشتن نامه‌ای برای نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور می‌کند. او تلاش می‌کند بر ترس و خجالتش غلبه کند و بتواند در جمع بچه‌ها قرار بگیرد و درباره زندگی خرس‌ها که در شرف نابودی است حرف بزند و سخنرانی کند. او تلاش می‌کند تا توجه‌ها را به این مسئله جلب کند و از همه تا جایی که در توان‌شان است کمک بخواهد.
این کتاب تصویری، می‌تواند الهام‌بخش بچه‌ها باشد و به آن‌ها چند نکته مهم را گوشزد کند؛ یکی از مهم‌ترین نکات این است که راحت و بی‌تفاوت از کنار مسائل نگذرند، همچنین بدانند که با همۀ کوچکی و گاه زور و توان محدود‌شان می‌توانند در جای خود تاثیرگذار باشند و باعث اتفاقات خوب شوند و یا حتی جلوی بروز فاجعه‌ای را بگیرند. از دیگر نکات آموزنده و ظریف کتاب می‌توان به این مسئله اشاره کرد که بچه‌ها نسبت به محیط‌زیست و حیوانات احساس همدلی کنند و در جهت حفظ سیاره زمین و زندگی حیوانات فعالیت کنند.
کتاب‌های مجموعۀ «بچه‌های اطراف جهان»‌ تلاش دارد تا نگاه بچه‌ها را به محیط و پیرامون‌شان عمیق‌تر کند و دید‌شان را وسعت ببخشد تا با خواندن داستان‌ها و روایت‌های واقعی از زندگی سایر بچه‌های دنیا، دریابند که با تمام کوچکی و سن کم‌ یا حتی نقص و کمبود‌هایشان می‌توانند آدم‌هایی بزرگ و تاثیرگذار شوند.‌ درست مثل سایمون که قهرمان زندگی خرس‌ها شد و جلوی انقراض و نابودی‌شان را گرفت.
نیمه مستند بودن کتاب‌های این مجموعه، باعث می‌شود نه تنها تاثیرگذاری آن‌‌ها بیشتر باشد، بلکه بخشی از تصاویر و داده‌های کتاب نیز اطلاعاتی دقیق و واقعی از محیط‌زیست و حیوانات به بچه‌ها می‌دهد.
درباره کارمن الیور
درباره کارمن الیور
کارمن الیور نویسنده آثار داستانی و غیرداستانی برای کودکان است از جمله کتاب «پسری که صدای خرس‌ها شد». او که در کانادا بزرگ شده، گونه‌های خرس زیادی را در مسیرهای پیاده‌روی دیده است، اما همیشه فاصله‌ را حفظ کرده است. یک روز او امیدوار است که یک خرس سفید را شخصاً در جنگل بارانی بزرگ ببیند.
آثار کارمن در فهرست نهایی جایزه جنگل بارانی خواندن، جوایز لیگ نویسندگان تگزاس و جوایز کتاب تصویری بل CLEL قرار گرفته است. در سال 2014، او Booking Biz را تأسیس کرد، یک آژانس بوتیک که نویسندگان و تصویرگران کودکان برنده جایزه را به مدارس، کتابخانه ها و رویدادهای ویژه می آورد. او همچنین نویسندگی را در Writing Barn and the Highlights Foundation تدریس می کند و عاشق سخنرانی در مدارس، کنفرانس ها و جشنواره ها است.
نظر کاربران در مورد "کتاب پسری که صدای خرس ها شد"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام مبینا نخعی هستم. این کتاب را خواندم، خیلی جالب بود، کلا این مجموعه‌ی کتاب‌های (بچه‌های اطراف جهان) خیلی زیباست😉👋 پیشنهاد می‌کنم حتما بخریدش 🙌🧕

1402/04/21 | توسطمبینا نخعی امرودی
0
|

مجموعه کتاب کودکان اطراف زندگی نامه چند کودک اثرگذار در کشورهای مختلف را در قالب داستان بیان می‌کند. کتاب‌ها داستان‌های کوتاه و جذابی دارد و برای اواخر کودکی و نوجوانی مناسب است. در این مجموعه 6 کتاب وجود دارد

1401/06/31 | توسطImfarza
0
|