کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی

How to Fail as a Therapist
کد کتاب : 58285
مترجم :

شابک : 978-6229753668
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 221
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 2006
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی اثر برنارد شوارتز


از پیشگفتار، توسط آرنولد لازاروس، دکترای ABPP:
«وقتی فکر می‌کنم می‌لرزم... وقتی که من به‌عنوان یک دکترای تازه‌کار در روان‌شناسی بالینی، گواهینامه صلاحیت و صلاحیت دریافت کردم... دور از ذهن نیست که بگویم تقریبا هیچ چیز نمی‌دانستم...»
البته درمانگران «تازه کار» در اشتباه کردن تنها نیستند. حتی متخصصان باتجربه نیز می توانند از کشف بیش از 50 خطای رایج درمانگران و نحوه اجتناب از آنها سود ببرند. این راهنمای ضروری که به تازگی اصلاح و به روز شده است، شامل نمونه های موردی بیشتری است و هفت راه برای "شکست" در مورد بیماران کودک نیز اضافه می کند.
چگونه شکست بخوریم... جزئیات نحوه جلوگیری از خطاهایی مانند عدم شناخت محدودیت ها، انجام ارزیابی های ناقص، نادیده گرفتن علم، از بین بردن رابطه مراجع، تعیین مرزهای نامناسب، خاتمه نادرست، فرسودگی درمانگر و غیره را شرح می دهد.

کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی

برنارد شوارتز
دکتز برنارد شوارتز، تعدادی کتاب نوشته است ، از جمله کتاب "چگونه می توان فرزندان خود را وادار کرد که آنها می خواهند انجام دهند". او در زمینه های روانشناسی ورزشی و ارزیابی حضانت کودکان تخصص داشته است و در هر دو موضوع مطالب زیادی نوشته است.
دسته بندی های کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی
نکوداشت های کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی
...provides useful information and shares numerous lessons of relevance for all psychotherapists.
...اطلاعات مفیدی را ارائه می دهد و درس های مرتبط متعددی را برای همه روان درمانگران به اشتراک می گذارد.
Jeffrey E. Barnett

Practical advice on how to bypass obstacles and sidestep pitfalls that cause clients to drop out of therapy.
توصیه هایی عملی در مورد چگونگی دور زدن موانع و دور زدن تله هایی که باعث می شود مراجعان از درمان خارج شوند.
Behavioral Science Book Service

قسمت هایی از کتاب خطاهای بالینی در روان درمانی (لذت متن)
مراجعان ممکن است احساسات منفی را نسبت به درمانگر و فرایند درمان تجربه کنند. متاسفانه اکثر آن ها این احساسات را به شکل مستقیم به درمانگر خود منتقل نمی کنند. اکثر مراجعان نسبتا منفعل رفتار می کنند و سخت تمایل دارند که مطلوب و خوشایند درمانگرشان باشند. از همین رو ممکن است صدای نارضایتی شان تنها زمانی شنیده شود که با آن روبه رو شوند و مستقیم از آن ها پرسیده شود. بنابراین درمانگران بایستی برای مراجعین خود توضیح دهند که انتظار دارند فیدبک آن ها را بشنوند و از این کار استقبال خواهند کرد. تشویق مراجع به فیدبک دهی باید در همان جلسه اول صورت گیرد. گرفتن فیدبک از مراجع بخش ثابتی از هدف درمانی به شمار می رود که باید به طور مرتب مورد توجه درمانگر قرار گیرد. اگرچه فیدبک گرفتن می تواند بسیار مفید واقع شود، ولی درمانگران نسبت به این امر چندان راغب نیستند و در برابر آن به شدت مقاومت می کنند. شاید به این دلیل که می ترسند پاسخ هایی را از مراجعان خود بگیرند که بهتر است شنیده نشود.