1. خانه
  2. /
  3. کتاب در جست و جوی آرامش

کتاب در جست و جوی آرامش

4 از 1 رأی

کتاب در جست و جوی آرامش

A Mind at Peace
٪15
275000
233750
معرفی کتاب در جست و جوی آرامش
در فراز و نشیب ها و در غوغاها و هیاهوهای زندگی گاه نیازمند گوشه خلوتی هستیم تا شاید آرامشی را، هرچند برای لحظاتی بسیار کوتاه بیابیم که بتوانیم برای ادامه مسیر زندگی مان رمقی دوباه پیدا کنیم. این داستان حکایت گر کنج خلوتی است که نویسنده، در به در، در جست و جوی آن است، اما پیوسته از وی می گریزد.
نویسنده داستان ( احمد حمدی تان پینار ) رمان نویس برتر ادبیات مدرن ترکیه، کسی که برخی وی را ( محمود دولت آبادی ) ترکیه بشمرده اند، دراین کتاب دنیایی از فراز و نشیب های شخصیت های قصه اش را پیش روی ما می نهد. وی در این رمان برای خوانندگانش روح صخره ها را بیدار کرده، توفان دریا را خوابگاه قدم های عشق می سازد.
کتاب، داستان مردی است که معشوقش را در دربار پادشاهان می یابد ولی درگیر رویداد های ناخواسته جنگ جهانی دوم می شود. در حالی که جهان آبستن دگرگونی های بزرگ تاریخی است، قهرمان داستان کرخ از روح ناآرام مردان بزرگ سیاست، با فانوس مخفی دوران کودکی اش به دنبال آرامش می گردد و معشوق وی در کوچه پس کوچه های کهنه رسوم و سنت ها به دنبال زندگی. ولی کدام شان به خواسته اش می رسد و با فانوس عشق کلید زندگی را برای ورود به اتاقش آرامش می چرخاند؟ و....
درباره احمد حمدی تان پینار
درباره احمد حمدی تان پینار
احمد حمدی تانپینار (Ahmet Hamdi Tanpınar‎) (زاده ۲۳ ژوئن ۱۹۰۱ - مرگ ۲۴ ژانویه ۱۹۶۲) شاعر، رمان‌نویس، مقاله‌نویس و پژوهشگر ادبیات اهل ترکیه بود که یکی از مهم‌ترین چهره‌های ادبیات نوگرا در ترکیه شناخته می‌شود. او علاوه بر فعالیت‌های ادبی و دانشگاهی، بین سال‌های ۱۹۴۴ تا ۱۹۴۶ عضو مجلس ترکیه نیز بود. تانپینار در ۲۳ ژوئن سال ۱۹۰۱ در استانبول به دنیا آمد. پدرش، حسین فیکری افندی، قاضی و اصالتی گرجستانی داشت که حسب آن‌ها به ماچاهل برمی‌گشت. مادر تانپینار در سال ۱۹۱۵ در شهر موصل و زمانی که او سیزده سال داشت بر اثر تیفوس فوت کرد.
به دلیل شغل پدر که ناچار به سفر بود، تانپینار تحصیلاتش را در شهرهای مختلف از جمله استانبول، سینوپ، سیرت، کرکوک و آنتالیا ادامه می‌داد. او بعد از پایان تحصیل در مدرسه نظامی، تحصیل آکادمی را در دانشکده ادبیات دانشگاه استانبول ادامه داد و در سال ۱۹۲۳ فارغ‌التحصیل شد. در زمان دانشگاه او دانش‌آموز یحیی کمال بود که عقاید او تاثیر زیادی بر روی شکل‌گیری ذهنیت دانش‌آموزان از زیبایی، ادبیات و تاریخ و فرهنگ ترکیه گذاشت. بین سال‌های ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۳ تانپینار ۱۱ شعر در مجله ادبی درگاه که توسط یحیی کمال بنیان‌گذاری شده بود، منتشر کرد. او در سال ۱۹۲۳ از پایان‌نامه خود با عنوان Şeyhî's Hüsrev ü Şirin دفاع کرد که یکی از تاثیرگذارترین مثنوی‌های قرن ۱۵ بود که گاهی با نام فرهاد و شیرین نیز شناخته می‌شد و توسط شاعران مختلف دوباره سروده می‌شد.
مقالات مرتبط با کتاب در جست و جوی آرامش
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب در جست و جوی آرامش" ثبت می‌کند