1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران

کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران

3.5 از 1 رأی

کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران

Cults and legends of ancient Iran
ناموجود
160000
معرفی کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران
اسطوره یک ژانر فولکلور متشکل از روایاتی است که نقش اساسی در یک جامعه ایفا می کنند. اسطوره ها اغلب توسط مقامات سکولار و مذهبی تأیید می شوند و ارتباط تنگاتنگی با دین یا معنویت دارند. بسیاری از جوامع اسطوره ها، افسانه ها و تاریخ خود را با هم گروه بندی می کنند و اسطوره ها و افسانه ها را روایت های واقعی از گذشته دور خود می دانند. اسطوره های دیگر توضیح می دهند که چگونه آداب و رسوم، نهادها و تابوهای یک جامعه ایجاد و تقدیس می شوند. رابطه پیچیده ای بین بیان اسطوره ها و اجرای آیین ها وجود دارد. شخصیت‌های اصلی اسطوره‌ها معمولا غیرانسان‌ها هستند، مانند خدایان، نیمه خدایان و دیگر شخصیت‌های ماوراء طبیعی. دیگران شامل انسان، حیوانات یا ترکیباتی در طبقه بندی اسطوره خود می شوند.
کتاب «بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران» می تواند دریچه‌یی باشد به گستره‌ی پژوهش‌های ایران‌شناختی و پایگاه ایرانیان در عرصه‌ی داد و ستدهای فرهنگی با دیگر قوم‌ها. در بخش نخست این کتاب، کویاجی به بررسی تطبیقی بخش‌هایی از اسطوره‌ها، افسانه‌ها و حماسه‌های ایرانی با حماسه‌ها و دیگر یادمان‌های فرهنگ کهن چینی پرداخته است، و نشان داده است که دو فرهنگ بزرگ و دیرینه‌ی ایرانی و چینی تا چه حد از یکدیگر تأثیر پذیرفته‌اند. در بخش دوم کتاب، مولف بیشتر به پژوهش و بررسی تطبیق میان اسطوره‌ها و حماسه‌های ایرانی و ادب حماسی غنایی اروپای باختری پرداخته است.
درباره جهانگیر کوورجی کویاجی
درباره جهانگیر کوورجی کویاجی
جهانگیر کوورجی کویاجی (زاده بمبئی، 11 سپتامبر 1875، متوفی بمبئی، 14 ژوئیه 1943)، اقتصاددان پارسی و دانشجوی اساطیر ایران باستان. پسر راجکوت کوورجی کویاجی، در کالج الفین استون بمبئی و کالج کایوس در کمبریج تحصیل کرد. پس از بازگشت به هند در سال 1930، او به تدریس اقتصاد در کالج ریاست جمهوری در کلکته پرداخت که در سال های 1930-1931 به عنوان مدیر آن خدمت کرد. دانش و مهارت او به عنوان معلم کمک کرد تا کلکته به مرکز پیشرو هند برای مطالعات و تحقیقات اقتصادی تبدیل شود. او در سال 1928 به لقب شوالیه رسید. در سال 1930 به عضویت شورای دولتی هند منصوب شد و در جلسات جامعه ملل در ژنو به عنوان نماینده در سال های 1930 و 1932 شرکت کرد. دیگر خدمات دولتی او شامل انتصاب در کمیسیون سلطنتی پول هند و امور مالی بود. در سال 1925 و در سال 1936 به کمیته استخراج زغال سنگ هند. از سال 1932 تا 1935 او استاد اقتصاد در دانشگاه آندرا در والتر در ساحل شرقی بود، مدیر و در سال 1933 معاون دانشگاه شد. کویاجی علاوه بر تعدادی مقاله و جزوه، چندین کتاب در زمینه اقتصاد نوشت که با رویکرد علمی و عینیت آنها متمایز می شود: مسئله مالی هند (بمبی، 1924)، هند و جامعه ملل (مدرس، 1932)، مناقشه نسبت. در هند (کلکته، 1930)، و سیستم ارزی هند، 1835-1926 (مدرس، 1930؛ ویرایش دوم، توسعه سیستم ارزی در هند، دهلی نو، 1983، 1984). او همچنین خبرنگار انجمن سلطنتی اقتصادی بود. پس از بازنشستگی به زادگاهش بمبئی بازگشت.
دسته بندی های کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بنیادهای اسطوره و حماسه ی ایران" ثبت می‌کند