همانطور که اوشو در پیشگفتار این کتاب اشاره میکند، از نظر تاریخی، فرد خلاق همیشه مجبور به شورش علیه جامعه بوده است.
اما این روزها شرایط به طرز چشمگیری تغییر کرده است. در دنیای امروز، توانایی پاسخگویی خلاقانه به چالشهای جدید از همه افراد، از مدیران اجرایی شرکتها گرفته تا فوتبالیست ها خواسته میشود. کسانی که جعبه ابزارشان برای پرداختن به زندگی فقط شامل چیزهایی است که در گذشته از والدین و معلمانشان آموخته اند، هم در روابط و هم در حرفه خود در مضیقه هستند. تغییر از رفتار تقلیدی و مبتنی بر قوانین به نوآوری خلاقانه و انعطافپذیری مستلزم تغییر عمیق در نگرش ما در مورد خود و تواناییهایمان است.
خلاقیت یک کتاب راهنما برای کسانی است که نیاز به آوردن خلاقیت، بازیگوشی و انعطاف پذیری بیشتر را به زندگی خود درک می کنند. این کتابچه راهنمای تفکر «خارج از جعبه ابزار» - است.
اوشو خوانندگان را به چالش می کشد تا سیستم های اعتقادی مشروط و پیشداوری هایی را که ظرفیت آنها را برای لذت بردن از زندگی با تمام غنای آن محدود می کند، بررسی کرده و رها شوند. ساندی تایمز لندن او را یکی از «1000 سازنده ی قرن بیستم» و ساندی مید دی (هند) به عنوان یکی از ده نفری - همراه با گاندی، نهرو و بودا - که تغییرات ایجاد کرده اند توصیف کرده است. سرنوشت هند از زمان مرگ او در سال 1990، تحت تأثیر آموزه های او همچنان در حال گسترش است.
کتاب خلاقیت