1. خانه
  2. /
  3. کتاب بلوغ

کتاب بلوغ

نویسنده: اشو
پیشنهاد ویژه
5 از 1 رأی

کتاب بلوغ

Maturity
انتشارات: فردوس
٪20
250000
200000
معرفی کتاب بلوغ
در فرهنگی شیفته جوانی و مصمم به اجتناب از پیری به هر قیمتی، این کتاب جرأت می کند سوالی را مطرح کند که در عصر ویاگرا و جراحی های زیبایی فراموش شده است. چه فوایدی ممکن است در پذیرفتن روند پیری به عنوان طبیعی باشد، به جای تلاش برای نگه داشتن جوانی و لذت های آن تا قبر؟

اوشو در کتاب «بلوغ» ما را به ریشه های معنای بزرگ شدن به جای پیر شدن برمی گرداند. او هم در روابطمان با دیگران و هم در تحقق مقدرات فردی خود، لذت هایی را که تنها بلوغ واقعی می تواند به ارمغان بیاورد را به ما یادآوری می کند. او ده چرخه اصلی رشد در زندگی انسان را ترسیم می کند، از جهان خود محور کودک پیش دبستانی تا شکوفایی خرد و شفقت در پیری. شوخ طبعی حیله گر اوشو مانند نخ قرمزی در کتاب می گذرد، همراه با شفقت و درک عمیق از اینکه چقدر آسان است که از معنا و هدف عمیق زندگی خود پریشان شویم – که در نهایت این است که در فرد خودمان شکوفا شویم.
درباره اشو
درباره اشو
راجنیش چاندرا موهان جین (زادهٔ ۱۱ دسامبر ۱۹۳۱ – درگذشتهٔ ۱۹ ژانویه ۱۹۹۰) شناخته شده به آچاریا راجنیش و باگوان شری راجنیش و تازه‌تر اُشو؛ عارف، فیلسوف، گورو، استاد دانشگاه هندی، و رهبر جنبش راجنیش بود که در مدت زندگی خود به‌عنوان یک عارف بحث‌برانگیز و رهبر جنبشی جدید مورد توجه قرار گرفت. اشو همواره بر ارزش مراقبه، ذهن آگاهی، عشق، جشن، شهامت، خلاقیت و شادی باکیفیت تأکید می‌کرد که باور داشت به سبب سیستم‌های اعتقادی، باورهای مذهبی و جامعه‌پذیری سرکوب شده‌اند. او روش‌های گوناگونی از مدیتیشن، همانند مدیتیشن پویا را به وجود آورد که به گفتهٔ او گونه‌ای تمرین مناسب برای آدمیان مدرن است. اشو در پایان دههٔ ۱۹۶۰ رویکرد باز تری را در رابطه با میل جنسی در انسان گسترش می‌داد که سبب شد به او لقب «سکس گورو» در هند و پس از آن در روزنامه‌های سراسر جهان داده شود، گرچه این رویکرد با سپری شدن زمان بیشتر پذیرفته شد.
نکوداشت های کتاب بلوغ

این کتاب حکیمانه و شوخ، کتاب مقدس بچه های بومی است! نکات مهمی در مورد بلوغ به عنوان راهی به سوی خرد، هنر فراتر رفتن از مشکلات به جای حل آنها و راز تبدیل بحران میانسالی به یک انفجار خلاق ارائه می دهد.

Margot Anand
قسمت هایی از کتاب بلوغ

لطفا مرا با گذاشته پیوند نزنید گذشته حتی ارزش به خاطر سپاری ندارد.چه نعمت بزرگی برای بشریت خواهد بود اگر سراسر تاریخ گذشته را به کناری نهیم،همه گذشته را به گنجینه هزاره ها بسپاریم و به انسان آغازی جدید ببخشیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب بلوغ"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چرا کتابای نامجود اینهمه دیر میارین؟

1400/12/03 | توسطآرمین خدری غریبوند
2
|