1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی

کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی

نویسنده: ضیاء موحد
5 از 1 رأی

کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی

Reflections on the logic of Ibn Sina and Suhrawardi
انتشارات: هرمس
٪15
160000
136000
معرفی کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی
کتاب «تأملاتی در منطق ابن‌سینا و سهروردی» نوشته‌ی «ضیاء موحد» در سال 1394 منتشر شد. این کتاب شامل مقالاتی انگلیسی و فارسی درباره‌ی تفکرات و منطق دو شخصیت برجسته‌ی نامدار ایرانی است که مطالعه‌ی آن‌ها برای علاقه‌مندان به آثار علوم انسانی و فلسفه بسیار خواندنی و لذت‌بخش است. مقالات این اثر عبارت‌اند از:

نظریه‌ی قیاس‌های شرطی ابن‌سینا
ابن‌سینا و تقدم در کشف فرمول‌های بوریدان و بارکن
تمایز وجوه سور و حمل در منطق سنتی اسلامی
آرای سهروردی در قیاس
قیاس‌های موجه سهروردی
دلالت‌شناسی اسم‌های خاص و داستانی در آرای ابن‌سینا، کریپکی و اومبرتو اکو
موضوع مقالات کتاب «تأملاتی در منطق ابن‌سینا و سهروردی» متفاوت هستند زیرا ابن‌سینا و سهروردی منطق بسیار گسترده‌ای دارند. مقاله‌ی اول این اثر بانام «نظریه‌ی قیاس‌های شرطی ابن‌سینا» درباره‌ی یکی از محدودیت‌های جدی منطق ارسطویی است که «ضیاء موحد» آن را اولین بار در نروژ به دعوت دانشگاه اسلو در اوت سال 1991 ارائه کرده است. به طور کلی کتاب «تأملاتی در منطق ابن‌سینا و سهروردی» مناسب دانشجویان فلسفه و منطق و علاقه‌مندان به آثار علوم انسانی است که مملو از نکات و جزییات فلسفی و تأمل‌برانگیز درباره‌ی منطق ابن‌سینا و سهروردی است. «ضیاء موحد» براساس سال‌ها پژوهش و تحصیل در میراث منطقی بزرگان منطق ایران و جهان این اثر را به نگارش درآورده است که ارزش بالایی برخوردار است. این کتاب از سوی انتشارات هرمس منتشر شده است و نسخه‌ی الکترونیک این کتاب در همین صفحه از فیدیبو برای خرید و دانلود موجود است.
درباره ضیاء موحد
درباره ضیاء موحد
سید ضیاء موحّد (زاده ۱۲ دی ۱۳۲۱ در اصفهان)، استاد فلسفه و منطق و شاعر ایرانی است. در اصفهان تحصیلات ابتدایی و متوسطهٔ خود را به پایان برد. او در دانشکده علوم دانشگاه تهران در رشته فیزیک، و در یونیورسیتی کالج لندن در رشته فلسفه تحصیل کرده‌است. او مدیر گروه منطق و عضو هیئت امنای انجمن حکمت و فلسفه ایران است. موحد در نیمه دوم دهه هشتاد با اظهاراتی دربارهٔ جلال آل‌احمد و همچنین قالب شعری غزل به چهره‌ای جنجالی در حوزهٔ ادبیات و روشنفکری ایران تبدیل شد. موحد، آل‌احمد را نه یک روشنفکر که یک هوچی‌گر نامید.
دسته بندی های کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی" ثبت می‌کند